Antrenorii români care i-au salvat cariera lui Denis Drăguş. Cui datorează atacantul de 25 de ani prezenţa la EURO 2024

Denis Drăguş a fost vârful de atac al României la EURO 2024. A marcat un singur gol, în meciul cu Ucraina (3-0), dar determinarea lui din teren a fost remarcată de specialişti şi de suporteri.

Fostul elev al lui Gică Hagi la Viitorul (actuala Farul) a prins turneul final din Germania după un sezon foarte bun la Gaziantep.

Hagi şi Şumudică l-au „salvat” pe Drăguş

Atacantul echipei naţionale nu i-a uitat pe cei doi antrenori care i-au salvat cariera în cele mai dificile momente.

„Hagi şi Şumudică sunt cei mai importanţi antrenori din cariera mea. Domnul Hagi pentru că m-a aruncat în luptă când nu mă ştia nimeni şi numai el mă cunoştea şi a avut încredere, iar apoi Şumi mai departe pentru că atunci când nimeni nu mai credea m-a ajutat şi mi-a dat încrederea de care orice jucător are nevoie.

Pentru mine Şumudică este o persoană care a însemnat mult şi care o să însemne mereu mult pentru că mi-a redat şansa să joc şi să particip la acest European”, a spus Denis Drăguş pentru orangesport.ro.

Drăguș crede că Olanda poate câștiga EURO 2024

Denis Drăguș este unul dintre românii care au punctat la Europeanul de pe pământ german. Vârful a marcat în succesul zdrobitor contra Ucrainei, scor 3-0, din prima rundă a grupei E. Prestațiile de la EURO 2024 i-au adus „tricolorului” un transfer în Turcia, la Trabzonspor.

Ulterior eliminării de la Campionatul European de Fotbal, Denis Drăguș și-a exprimat opinia cu privire la cel mai greu adversar cu care elevii lui Edi Iordănescu s-au luptat în Germania. Așa cum era normal să se întâmple, atacantul din Superlig a spus că olandezii au fost cei mai dificili rivali de la EURO 2024.

„Ultimul meci (n.r. – cu Olanda) a fost cel mai dificil. Drumul de abia acum începe. Ne dorim să avem parte de din ce în ce mai multe turnee finale. A fost cel mai greu cu Olanda, pentru că au fost 3 meciuri dificile înainte. Am făcut risipă de efort. Am alergat mult. Olanda mi s-a părut peste Belgia. Olanda se va bate la trofeu”, a transmis Denis Drăguș, citat de digisport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare