Alex Chipciu și Dan Nistor nu sunt pe lista de transferuri! Care a fost reacția conducerii lui U Cluj

În ultimul timp, s-au vehiculat multe informații despre transferurile de la U Cluj. Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău le-ar fi transmis celor din conducerea clubului că vrea să reconstruiască echipa din temelii. Însă, pentru asta ar trebui să renunțe și la ”veteranii” Alex Chipciu și Dan Nistor.

Radu Constantea, „Eu sunt cel care l-am propus și susținut pe domnul Ioan Ovidiu Sabău”

Președintele celor de la U Cluj, Radu Constantea, a reacționat la controversele care au tot apărut despre echipa sa. Acesta a transmis că nu s-a discutat deocamdată despre prelungirea contractului lui Ioan Ovidiu Sabău.

„Eu sunt cel care l-am propus și susținut pe domnul Ioan Ovidiu Sabău în funcția de manager sportiv, când am început acest proiect din Liga a 4-a, dar și în cele două mandate ulterioare de antrenor principal.

Domnul Ioan Ovidiu Sabău a semnat în august 2023 un contract pe două sezoane, așa că nu s-a pus în această primăvară problema prelungirii contractului, acesta fiind valabil până în 2025.

FC Universitatea Cluj nu a negociat cu niciun antrenor. Nu s-a pus niciodată problema rezilierii contractului domnului Ioan Ovidiu Sabău. Nu a existat o audiență a domnului Ioan Ovidiu Sabău la Primăria Cluj-Napoca.” a spus Radu Constantea.

Dan Nistor și Alex Chipciu nu sunt pe „lista de plecări”

În ultimele zile au apărut zvonuri în legătură cu Dan Nistor și Alex Chipciu. Gigi Becali a spus că Alex Chipciu va ajunge la FCSB. Președintele celor de la U Cluj a negat vehement și a declarat Dan Nistor și Alex Chipciu nu au fost puși niciodată pe ”lista de plecări”.

„Atât Alex Chipciu, cât și Dan Nistor, ale căror nume au fost vehiculate în ultimele zile pe tot felul de ’liste cu plecări’, sunt, alături de ceilalți jucători, parte din parcursul bun pe care l-am avut în primii doi ani de Liga 1 și trebuie tratați cu mai mult respect, pe care și l-au câștigat pe teren.

Nu am auzit pe nimeni în cadrul clubului să propună rezilierea unor contracte care sunt valabile și în sezonul viitor.

Celor care au aruncat informații false în mass-media în ultimele zile le spun ce le-am mai spus și acum câțiva ani: ar trebui să iasă din umbră și, dacă au un proiect mai bun pentru ‘U’ decât cel actual, să și-l asume și să îl prezinte public.” a mai declarat Radu Constantea

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare