Alertă de trădare! Rapidistul Mihai Iosif va fi noul antrenor la Dinamo a lui Nicolae Badea

După o pauză în antrenorat, Mihai Iosif (49 de ani) revine pe banca tehnică la ASC FC Dinamo, club patronat de Nicolae Badea.

Mihai Iosif, de la Rapid la Dinamo

Ultima echipă la care antrenorul a activat este Baia Mare, în perioada 19.10.2022 – 06.03.2023. Acum, rapidistul Mihai Iosif se întoarce în antrenorat, dar la o mare rivală a formației din Giulești.

În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovic a anunțat că tehnicianul în vârstă de 49 de ani a ales să trădeze Rapidul și a semnat cu ASC FC Dinamo, club condus de Nicolae Badea.

Vă dau o știre pentru rapidiști, pentru dinamoviști. O mică exclusivitate marca FANATIK. Lupu aleargă. A promovat cu ASC FC Dinamo, a promovat în Liga 3. Și ia ghiciți cine va fi noul antrenor al lui Dinamo în Liga 3. Miță Iosif va fi!

Rapidistul Miță Iosif va fi noul antrenor al lui Dinamo! Breaking news! Miță Iosif va fi noul antrenor al lui Dinamo lui Nicolae Badea, unde e și Dănuț Lupu. Zilele astea, probabil săptămâna viitoare semnează contractul.

Dinamo va avea antrenor nou, iar acesta este rapidist. Miță Iosif, cu performanțe foarte, foarte bune! Deci, la Dinamo vom avea antrenor rapidist. Care a scris câteva pagini de istorie la Rapid.” a declarat moderatorul Horia Ivanovic.

Echipa de fotbal din cadrul CS Dinamo urmează să numească un director tehnic de la FC Barcelona pentru centrul de copii și juniori

Este deja destul de bine cunoscut faptul că la Dinamo se dorește o fuziune între echipa din Superliga și cea din Liga 3, care aparține de Clubul Sportiv din „Ștefan cel Mare”.

Momentan însă, nu se poate discuta concret despre așa ceva decât la nivel de academii. Asta dorită faptului că societatea care administreaza activitatea echipei din prima divizie se află în continuare în insolvență.

Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, a dat ultimele detalii în legătură cu această chestiune și a dezvăluit că s-au făcut deja primii pași concreți în acest sens și că vor urma și alte astfel de demersuri în viitorul apropiat.

De asemenea, el a anunțat că la centrul de copii și juniori de la echipa de fotbal din Liga 3 urmează, pe modelul patentat deja la secția de handbal masculin, să fie adus un director sportiv cu experiență la Barcelona, care a fost convins să facă acest pas prin intermediul lui Ionuț Lupescu, președintele de onoare al clubului alb-roșu. În mod evident, respectivul ar urma să ocupe acest rol și în cadrul academiei rezultate după acea fuziune.

În plus, Ionuț Popa a mai dezvăluit și că în prezent se lucrează la crearea unei noi infrastructuri fotbalistice în Parcul Sportiv Dinamo. Acest proces al lui Ionuț Lupescu l-a convins să se implice financiar chiar și pe Cristi Borcea, fostul acționar al echipei din Superliga.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare