Afacerea pregătită de Galatasaray! Alexandru Cicâldău, plus 3 milioane de euro pentru transferul dorit

Alexandru Cicâldău (26 de ani) se află în acest moment în Germania, alături de naționala României la EURO 2024.

Alexandru Cicâldău, gata să fie cedat de Galatasaray la Alanyaspor

După un sezon petrecut la Konyaspor, Alexandru Cicâldău va reveni la Galatasaray în această vară, dar antrenorul Okan Buruk a dezvăluit că nu vrea să-l păstreze pe mijlocașul român în noul sezon. Astfel, va fi pentru a treia oară când fotbalistul va fi cedat sub formă de împrumut unei alte formații.

Inițial, despre Alexandru Cicâldău s-a scris că va merge la nou-promovata Bodrumspor, însă turcii au venit acum cu o altă variantă. Concret, Galatasaray pregătește 3 milioane de euro, plus împrumutul internaționalului român, în schimbul extremei Oguz Aydin, de la Alanyaspor.

Fotbalistul își dorește să vină la Galatasaray, însă Alanyaspor nu este încântată să renunțe la Aydin în momentul de față.

Moruțan și Cicâldău pleacă din nou de la Galatasaray

Cei doi internaționali români urmează să revină la Galatasaray, însă antrenorul Okan Buruk nu va conta pe serviciile celor doi nici în noul sezon.

Ajunși în anul 2021 la Galatasaray, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău nu au reușit să confirme în primul lor sezon, iar în ultimele două stagiuni au fost împrumutați. Asta se va întâmpla și în ediția următoare, iar Okan Buruk a dezvăluit că cei doi internaționali români vor evolua pentru alte formații în perioada 2024/2025.

„Vom folosi formula de împrumut pentru Yusuf Demir, Mathias Ross, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan”, a spus antrenorul lui Galatasaray.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare