Adrian Mutu ştie de ce România a câştigat, 3-0, meciul cu Ucraina. Aliatul pe care noi l-am avut în naţionala adversă

Adrian Mutu a fost şi el surprins de proporţiile scorului cu care România a învins Ucraina, 3-0. „Briliantul” a afirmat că n-a văzut partida, dar şi-a făcut o părere despre evoluţia celor două naţionale după ce a urmărit un rezumat.

Fostul mare atacant al naţionalei este de părere că Andrei Lunin, portarul Ucrainei, a pus umărul la performanţa României.

Mutu a avertizat asupra meciurilor cu Belgia şi Slovacia

Adrian Mutu a punctat că diferența dintre România şi Ucraina nu este atât de mare pe cât o arată scorul, dar că echipa noastră națională a fost net superioară.

„Eu nu îl văd chiar așa un șoc. Până la urmă, chiar dacă erau mai bine cotați ca noi, terenul vorbește. În seara asta, România a fost peste Ucraina. Nu am văzut meciul live, dar am vorbit cu staff-ul meu și mi-au zis că România a jucat foarte bine.

Mi-au zis că au fost compacți în defensivă, foarte bine, au jucat mai mult pe contraatac, au avut reacție. Diferența nu este de trei goluri între noi și Ucraina, dar a fost astăzi, și asta e tot ce contează.

Nu cred că e așa de mare, cum spune rezultatul. În seara asta am avut și niște execuții incredibile. Portarul lor a fost cu noi în seara asta. E vorba de niște momente care au fost în favoarea noastră. Nu mai contează, tot ce contează e că băieții merită felicitări, și antrenorul pentru strategie, atitudine.

Nu, așa nu mă așteptăm. Sperăm să câștigăm, mă gândeam că o să fie un meci mult mai strâns, dar uite că n-a fost așa. Tocmai asta e ideea, cred că acum am început bine, trei puncte sunt importante, avem șanse mari, dar trebuie să fim atenți.

Dacă mai jucăm de zece ori, nu ar fi fost rezultatul ăsta. Eu cred că ar trebui să rămânem cu picioarele pe pământ. Dacă vom pierde următoarele meciuri, ne dezumflăm de tot. Au fost și alte echipe cărora nu le dădea nimeni nicio șansă„, a spus Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

Ce au scandat suporterii români în tribune

Spectatorii neutri de la meci, printre care și jurnaliștii de la Bild, au fost impresionați de atmosfera creată pe celebra arenă din Munchen.

„Înaintea meciului, emoțiile au fost mari. Ucrainenii, care joacă primul lor turneu major de la atacul Rusiei din 2022, au avut lacrimi în ochi atât pe teren, cât și în tribune, în timp ce s-a intonat imnul lor național. Jucătorii au intrat pe teren înfășurați în drapeluri ucrainene.

Apoi momentul a devenit emoționant în blocul suporterilor români aflați pe stadionul din München. Cei aproximativ 40.000 de fani au scandat zgomotos ‘Ucraina! Ucraina!’ și s-au solidarizat cu țara vecină. Piele de găină!”, au notat jurnaliştii de la Bild, preluaţi de sport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare