Adrian Mutu s-a iubit cu Irina Neagu, handbalista de lot olimpic a României: „Când îi sărea butonul de la bluză, ziceai că ai câștigat Champions League!”

Adrian Mutu (45 ani) a povestit în cartea autobiografică, ce se numeşte ”Revenirea din Infern”, amănunte picante din relația pe care a avut-o cu fosta handbalistă Irina Neagu (45 ani).

Amorezii s-au cunoscut în Pitești, la vârsta de 15 ani. „Briliantul” a recunoscut că a durat mult timp până şi-a făcut curaj s-o invite în oraş sau s-o sărute.

Mutu, timid în relaţia cu Irina Neagu

Actualul antrenor de la CFR Cluj a descris în detaliu cum a curtat-o pe fosta handbalistă.

„Mă îndrăgostisem de Irina Neagu, handbalista de lot olimpic, viitoare campioană mondială de tineret. În tinerețe am fost foarte timid.

Ca să încep să vorbesc cu o fată trebuia să îmi fac un plan întins pe câteva luni și, când ne întâlneam, nu mai știam ce să spun.

Aveam atacul în minte, dar când ne vedeam nu puteam mai mult de Bună, eu sunt Adi, ce faci?, banalități specifice vârstei.

Cred că am adunat, la prima relație, 3 milioane de kilometri făcuți prin oraș, un ținut de mână și patru cuvinte rostite.

Pot spune că am încercuit Piteștiul de mii de ori! Și mai vorbeam, așa, o dată la o oră și jumătate: «Ce faci?, Bine, bine». Și asta era tot!”, a amintit Mutu în cartea respectivă.

Un sărut a durat 2 ore

Adrian Mutu a dezvăluit şi detalii din intimitate.

„Când am sărutat-o prima oară, voiam să fi făcut asta cu vreo 3 ore înainte, dar de unde tupeu? Puteam spune că eram cel mai mare specialist în săruturi din lume la vremea aceea, pentru că unul singur dura două ore!

Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League… Asta dacă fata era de vârsta mea. Dacă era mai mare, începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie!”, a mai povestit Mutu în „Revenirea din infern”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare