Acord total! Fotbalistul României urmează să semneze cu noua echipă, după EURO 2024

Alexandru Cicâldău (26 de ani) face parte din lotul României pentru EURO 2024, însă mijlocașul român nu va avea loc la Galatasaray nici în sezonul următor.

Turcii anunță că Bodrum și Galatasaray s-au înțeles pentru transferul lui Cicâldău

Transferat pentru 6.5 milioane de euro de Galatasaray, de la Universitatea Craiova, în 2021, Alexandru Cicâldău nu și-a găsit locul la campioana Turciei și a fost împrumutat în ultimele două sezoane. Acest lucru se va întâmpla și în ediția următoare, iar internaționalul român va îmbrăca tricoul unei alte formații.

Este vorba despre nou-promovata Bodrum, care va evolua pentru prima dată în istoria clubului în prima ligă din Turcia. După mai multe zvonuri cu privire la această posibilă mutare, jurnaliștii de la Fanatik.tr au anunțat că Galatasaray a acceptat toate detaliile tranzacției, astfel că românul se va alătura noului său club după EURO 2024.

Inclusiv Cicâldău a fost de acord cu transferul la Bodrum, astfel că este doar o chestiune de timp până când va fi anunțat la noul său club.

Moruțan și Cicâldău pleacă din nou de la Galatasaray

Cei doi internaționali români urmează să revină la Galatasaray, însă antrenorul Okan Buruk nu va conta pe serviciile celor doi nici în noul sezon.

Ajunși în anul 2021 la Galatasaray, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău nu au reușit să confirme în primul lor sezon, iar în ultimele două stagiuni au fost împrumutați. Asta se va întâmpla și în ediția următoare, iar Okan Buruk a dezvăluit că cei doi internaționali români vor evolua pentru alte formații în perioada 2024/2025.

„Vom folosi formula de împrumut pentru Yusuf Demir, Mathias Ross, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan”, a spus antrenorul lui Galatasaray.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare