A venit vestea de care se temeau toți dinamoviștii! Marea problemă înainte de meciul cu FC Hermannstadt

Pentru Dinamo, meciul cu FC Hermannstadt va reprezenta un test extrem de greu, pe care „câinii” lui Zeljko Kopic trebuie să îl treacă. Dinamoviștii se confruntă cu probleme serioase de lot în debutul play-out-ului. Formația bucureșteană a ajuns la Sibiu vineri, însă absența unuia dintre cei mai buni fotbaliști din ultima vreme a surprins. Fotbalistul suferă probleme medicale, acesta fiind motivul pentru care a fost lăsat la București.

De asemenea, Zeljko Kopic a făcut un anunț important, cu privire la alt jucător al lui Dinamo. Meciul cu FC Hermannstadt va avea loc duminică, 17 martie, ora 18:15.

Meciul cu FC Hermannstadt, motiv de îngrijorare pentru „câini”? Cine absentează de la Dinamo

Zeljko Kopic nu poate spune că soarta ține cu el în aceste momente, întrucât Eddy Gnahore a acuzat o răceală, antrenorul fiind nevoit să nu se bazeze pe serviciile fotbalistului pentru duelul cu sibienii.

De asemenea, în cadrul conferinței de presă pe care antrenorul croat a susținut-o vineri, acesta a anunțat faptul că Dennis Politic mai are nevoie de timp pentru a reveni pe teren.

„Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, a declarat Zeljko Kopic, înainte de partida contra celor de la FC Hermannstadt

  • Eddy Gnahore a marcat un gol pentru Dinamo, de la sosirea în România. Francezul a bifat opt apariții în tricoul „câinilor”.

Dani Coman, atac la Andrei Nicolescu înaintea meciului din play-out

A existat o întreagă discuție pe marginea partidei dintre sibieni și dinamoviști. Oficialii clubului gazdă au mărit prețurile tichetelor pentru acest meci, fanii lui Dinamo fiind nevoiți să achite suma de 50 de lei pentru accesul pe stadion, după ce inițial au fost înștiințați că au de plată 20 de lei pentru un ticket.

În urma acestei întâmplări, Andrei Nicolescu a catalogat decizia sibienilor ca fiind o „anomalie”: „E o anomalie în fotbalul românesc. Se întâmplă, dar asta e… Din păcate, și comunicarea pe care au făcut-o mi s-a părut o justificare puerilă, mai ales că apucaseră să anunțe că un bilet va costa 30 de lei. Oricum îl măriseră inițial de la 20 la 30 de lei”, a declarat Nicolescu, potrivit digisport.ro.

Replica lui Dani Coman nu a întârziat să apară. Preşedintele celor de la FC Hermannstadt a reacționat dur la spusele oficialului dinamovist.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare