A sunat alarma la naţionala Franţei! Kylian Mbappe și-a spart nasul în meciul cu Austria. Ce diagnostic a primit noul star de la Real Madrid

Franţa a debutat şi ea cu dreptul la EURO 2024. A învins naţionala Austriei cu scorul de 1-0, profitând de autogolul lui Wober. Partida a fost marcată de accidentarea lui Kylian Mbappe.

Noul star de la Real Madrid a părăsit terenul în minutul 90, când a fost înlocuit de Olivier Giroud.

Mbappe are fractură de piramidă nazală

În minutul 89, după un duel cu Kevin Danso, noul star al lui Real Madrid a sărit la cap, însă s-a lovit de umărul fotbalistului austriac. După acest contact, Mbappe a suferit o fractură de piramidă nazală, însă nu va trebui să fie operat imediat. El va purta o mască pe parcursul acestui turneu final.

”Mbappe va primi tratament în următoarele zile, dar nu va fi supus unei intervenții chirurgicale în viitorul imediat. O mască îi va fi confecționată pentru ca numărul 10 al echipei naționale a Franței să se poată pregăti pentru revenirea în competiție după o perioadă dedicată tratamentului”, potrivit Federaţiei Franceze de Fotbal.

Atacantul de 25 de ani chiar a avut puterea să glumească. ”Idei pentru mască?”, a scris Mbappe pe X.

Leo Messi l-a avertizat pe Mbappe

Starul argentinian, Leo Messi, se pregătește intens pentru a lupta la câștigarea titlului de campion. Însă, acesta a declarat ca va fi cu un ochi și pe turneul final din Europa, EURO 2024.

„Mbappe a spus asta? Mbappe s-a gândit măcar și la echipele din America de Sud? El a mai vorbit despre lucrurile astea și înainte de Cupa Mondială, din Qatar. Fiecare acordă importanță competiției în care joacă.

Campionatul European este foarte important, dar Mbappe exclude echipe ca Brazilia, Argentina sau Uruguay, naționale care au cinci, patru sau două Cupe Mondiale în palmares.

Cele mai bune echipe sunt la Cupa Mondială. E locul campionilor mondiali. De aceea toată lumea vrea să fie campion mondial”, a declarat Leo, potrivit as.com.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare