”A fost o discuție mai aprinsă!” Ce s-a întâmplat la ultima schimbare de antrenor din Liga 1

Nicolae Dică (43 de ani) a dezvăluit că a luat decizia de a pleca de la Voluntari după o discuție cu șefii clubului. Tehnicianul recunoaște că a greșit când a acceptat oferta ilfovenilor.

Dică a rezistat doar 7 meciuri pe banca lui FC Voluntari. Nu a obținut nicio victorie, iar ilfovenii au ajuns pe loc direct retrogradabil. Bogdan Bălănescu și compania au cerut schimbarea. Recent demis de la Petrolul, Florin Pîrvu a devenit varianta ideală.

Dică, dezvăluiri despre plecarea de la Voluntari

Fostul internațional a dezvăluit că ”ruptura” totală a venit în urma unor discuții mai încinse.

„Am avut un antrenament luni, iar după antrenament am avut o discuţie cu cei din conducere, mai aprinsă puţin. Au fost nişte lucruri acolo şi am decis că e mai bine să încheiem.

Eu aveam încredere că puteam să scot echipa, dar a fost acea discuţie după antrenament şi am considerat că e mai bine aşa.

Simteam şi eu anumite lucruri. Nici eu nu eram mulţumit că nu obţinusem nici măcar o victorie din cele 6 jocuri înainte de U Cluj, eram şi eu dezamăgit.

Din momentul în care m-am dus acolo ştiam că nu va fi uşor, nefăcând pregătirea de iarnă. Era clar că-mi era greu, dar am încercat, mi-am dorit să reuşim, dar din păcate s-a încheiat contractul meu. Le doresc baftă celor de la Voluntari”, a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport.

Dică regretă că a acceptat oferta lui Voluntari

Ex-antrenorul FCSB spune că nu a cântărit bine când a acceptat oferta de a prelua o echipă ”din mers”. Rămâne, totuși, convins că ilfovenii se pot salva de la retrogradare.

”Îmi reproşez că m-am dus, că am crezut în ceea ce am vorbit, discuţiile pe care le am avut după jocuri, încrederea pe care mi au acordat o chiar dacă pierdusem cu Craiova, cu Steaua (n.r. FCSB), după meciul cu Steaua conducerea mi-a dat de înţeles că vom continua până în vară, la o săptămână s au schimbat total lucrurile.

Voluntari, care e pe locul 15, e la 3 puncte de salvare şi de baraj. Dacă reuşesc să lege 2,3 victorii în playout, sunt sigur că se vor salva.

M-am gândit dacă am făcut bine că m-am dus pe parcursul campionatului (şi la Craiova, şi la Voluntari), când n-am avut o pregătire cu echipă, dar eşti chemat când un club are nevoie de tine, când sunt momente dificile. Dar parcă am riscat prea mult acum, că m-am dus la Voluntari”, a mai spus Nicolae Dică.

  • 0,43 este media de puncte reușită de Nicolae Dică în cele 7 meciuri pe banca lui Voluntari

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare