Florin Pîrvu i-a dat de gol pe cei de la Voluntari, la prezentarea oficială! Prima declarație a înlocuitorului lui Dică

Forin Pîrvu (48 de ani) a fost prezentat ca antrenor al lui FC Voluntari. Abia demis de la Petrolul, tehnicianul a acceptat oferta ilfovenilor, care l-au dat afara pe Nicolae Dică (43 de ani).

Se schimbă rapid lucrurile în Liga 1. Dat afară de la Petrolul, după ce a ratat calificarea în playoff, Florin Pîrvu și-a găsit repede de lucru. A fost prezentat la Voluntari. Ilfovenii tocmai au renunțat la Nicolae Dică, după șapte meciuri fără victorie.

Florin Pîrvu, prima declarație după ce a fost numit la Voluntari

Ex-antrenorul Petrolului a dezvăluit că și-ar fi dorit câteva zile de liniște. Oferta ilfovenilor l-a convins, însă, rapid. La conferința de prezentare a fost și Bogdan Bălănescu. Directorul ilfovenilor a declarat că nu va mai face nicio prezentare în următorii doi-trei ani.

„Totul a fost pe repede înainte pentru că nu mă așteptam să preiau o echipă atât de repede după ce am reziliat cu Petrolul.

Dar mă bucur că sunt aici pentru că știu că cei de la FC Voluntari m-au dorit foarte mult în pauza de iarnă, când aveam probleme la Petrolul.

După despărțirea de Petrolul voiam să iau câteva zile de pauză, că a fost presiunea mare. Necalificarea în play-off a creat o dezamăgire care a durut. Dar după ce am reziliat cu Petrolul am primit oferta și am acceptat-o.

Chiar dacă nu o situație bună, cred foarte mult în grup și în acest club. Împreună trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a scoate echipa din zona fierbinte și să rămânem în prima ligă.

E mai greu decât la Petrolul, pentru că preiau o echipă din mers. Dar am încredere în jucători, în ce s-a lucrat înainte. Situația poate fi remediată. Le-am și zis și jucătorilor că nu mai avem timp se ne plângem de ceva. E luptă! E război!”, a spus Florin Pîrvu la prezentare.

Bogdan Bălănescu l-a prezentat pe Florin Pîrvu

La conferința lui Pîrvu a fost prezent și Bogdan Bălănescu. Directorul general al ilfovenilor a dezvăluit că speră ca Florin Pîrvu să reziste pe banca echipei timp de doi, trei ani.

„Nu îmi face mare plăcere să avem astfel de momente, astfel de prezentări. Dar situația ne-a obligat să înlocuit antrenorul. Iar pe această cale îi mulțumesc pentru ce a făcut la FC Voluntari.

Îi urez bun venit lui Florin Pîrvu. El a reziliat cu Petrolul și a fost o oportunitate pentru noi. Am mari speranțe”, a spus Bălănescu.

FC Voluntari debutează în noua ediție a play-out-ului în deplasarea de la UTA. Partida este programată luni, de la 17:30.

„Vrem ca următoarea conferință de prezentare a unui antrenor să fie peste 2-3 ani”,
Bogdan Bălănescu

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare