A căzut transferul lui Florin Niță la Gaziantep! Turcii au anunțat unde se duce portarul naționalei României de la EURO 2024

Florin Niță a fost unul dintre titularii de drept al tricolorilor la EURO 2024. După eliminarea de la Campionatul European, portarul trebuia să se transfere la Gaziantep, însă totul s-a închis. Turcii au făcut anunțul oficial unde se va duce românul.

Florin Niță pleacă în Arabia Saudită

În ultimele zile, se discuta despre prelungirea lui Florin Niță în campionatul turc, la Gaziantep. Portarul român a negociat cu turcii pentru o nouă înțelegere, contract pe doi ani și salariu de 800.000 de euro pe sezon. Mai mult de atât, potrivit turcilor de la gazianteppusula.com, Niță ar fi vrut să primească la semnătură 400.000 de euro, un avans din salariul pe primul sezon. Gaziantep nu a fost de acord.

Potrivit informațiilor din presa turcă, portarul echipei naționale a fost atras de o ofertă impresionantă din zona Golfului. Conform celor de la gaziantep27.net, cel care l-a influențat pe Florin Niță să aleagă Arabia Saudită a fost chiar Marius Șumudică. Pe lângă oferta din Arabia Saudită, Niță e dorit și în Superliga, de Rapid, lucru confirmat de Dan Șucu.

Denis Drăguș s-a transferat!

Denis Drăguș (24 de ani) a semnat cu Trabzonspor şi a fost prezentat oficial. După un sezon excelent la Gaziantep, Denis Drăguș i-a impresionat pe oficialii lui Trabzonspor, care au demarat discuțiile cu Standard Liege și, într-un final, cele două părți au ajuns la un acord final.

Florin Manea, cel care a intermediat mutarea, a recunoscut însă că regretă faptul că Denis Drăguș a semnat înainte de EURO. Motivul este că ar fi putut obține un transfer mai bun, datorită evoluțiilor sale.

Drăguș urmează să câștige 1.5 milioane de euro pe an la noua formaţie din Turcia. Cu toate acestea, suma ar putea urca până la două milioane de euro, în funcție de performanțe.

Turcii i-au urat „Bun venit!” jucătorului român prin intermediul rețelelor de socializare.

”S-a ajuns la o înțelegere cu Standard Liege și cu jucătorul în legătură cu transferul definitiv al lui Denis Mihai Drăguș la clubul nostru”, a fost mesajul celor de la Trabzonspor.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare