A antrenat-o pe FCSB, iar acum s-a întors în Superligă! Tehnicianul și-a dat acordul și este gata de o nouă experiență

Licența UEFA PRO le dă mari bătăi de cap, în continuare, cluburilor din Superligă. În special, celor care au numiți ”principali” tehnicieni care nu o posedă.

Este și cazul celor de la Petrolul Ploiești, formație aflată în lupta pentru câștigarea play-out-ului. Cu toate acestea, perioada de grație regulamentară, de 30 de zile fără antrenor cu Licență UEFA PRO, este aproape de expirare.

Așadar, ”lupii galbeni” au fost nevoiți să ia rapid o decizie: un antrenor capabil să-l ajute pe ”principalul” Florin Stângă.

Dinu Todoran va semna cu Petrolul Ploiești!

Potrivit fanatik.ro, Petrolul Ploiești s-a oprit, într-un final, la Dinu Todoran, antrenorul care în prezent se ocupă de echipa secundă a celor de la FC Voluntari.

  • Fostul mijlocaș este agreat și de facțiunea dură a suporterilor petroliști, care, în aceste zile, s-au opus venirii lui Gabi Manu.

Cum Petrolul Ploiești și FC Voluntari se întâlnesc în meci direct, sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 17:30, în etapa a 3-a a play-out-ului Superligii, pentru a nu deschide alte discuții legate de moralitate, ”transferul” lui Dinu Todoran se va oficializa cel mai probabil după meci.

Dinu Todoran are 45 de ani și a jucat între 1996 și 2004 la formații precum Astra, Petrolul Farul, Unirea Urziceni, FC Botoșani și FC Voluntari.

Acesta și-a încheiat cariera la Voluntari, după care a rămas în cadrul clubului, fiind secund, interimar și antrenor la Academie.

În 2021, Gigi Becali l-a numit antrenor principal la FCSB, impresionat de faptul că cei doi s-au întâlnit la biserică, iar tehnicianul este un tip foarte credincios.

Din păcate pentru cei doi, colaborarea nu a ținut decât șapte partide. FCSB a fost eliminat de Șahtior Karagandy din Kazahstan în preliminariile Conference League, iar Gigi Becali a considerat că este nevoie de o schimbare la echipă.

  • În sezonul 2020/2021, Dinu Todoran a antrenat-o pe CSO Slatina, în Liga 2.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare