Sign in / Join

Wimbledon 2016: anunțul la care nimeni nu se aștepta. E oficial!

570
0
Share:

Jucătorii de tenis care vor evolua anul acesta la Wimbledon au milioane, multe milioane de motive să evolueze la capacitate maximă.

centre court wimbledon

Potrivit organizatorilor, care au făcut un anunț pe site-ul oficial (wimbledon.com), conducerea All England Club a anunţat că va mări premiile la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. La ediţia din acest an, premiile totale se ridică la 36 de milioane de euro, cu 5% mai mult decât cele de la ediţia precedentă.

  • Câştigătorii din probele de simplu masculin şi feminin vor încasa câte 2,5 milioane euro, cu 6,4% mai mult decât la ediţia de anul trecut. Totodată, se vor mări şi premiile pentru turneul de tenis rezervat persoanelor cu dizabilităţi.
Organizatorii vor mări şi capacitatea tribunelor de pe terenul numarul 1 cu încă 900 de locuri, iar în acest proiect este inclusă şi montarea unui acoperiş retractabil.

Cel mai mare turneu pe iarbă al sezonului, Wimbledon, se va desfăşura în perioada 27 iunie-10 iulie. În 2015, campioni au fost Novak Djokovic şi Serena Williams. În concursul de dublu masculin, marele trofeu a fost câştigat de perechea Horia Tecău (România)-Jean-Julien Rojer (Olanda).

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER