Sign in / Join

Vrabia Iordănescu „optimi” visează

Share:

Pentru Anghel Iordănescu, acest 1-1 cu Elveția este cel mai bun rezultat posibil. De fapt, este un rezultat excelent, după cum afirmă selecționerul, convins că „România a revenit în cărțile calificării”.

romania

„Am luat un punct, dar suntem din nou în cărți pentru calificare, depindem doar de noi. Sper să reușim să câștigăm cu Albania, pentru că ne dorim foarte mult calificarea”, a declarat Iordănescu în conferința de presă, spre stupefacția celor prezenți în sală.

„Apreciez că au fost două reprize totale diferite. Prima a fost mai bună pentru noi, am încercat să avem posesia și să dezvoltăm jocul în benzi. Am marcat un gol și am avut și alte situații. Și, dacă am fi marcat la ocaziile lui Chipciu și Săpunaru, am fi închis jocul. Repriza a doua a fost controlată de Elveția, noi am suferit foarte mult, am avut multe momente în care am fost puși în situația asta și nu am mai reușit evoluția din prima repriză și pentru că a trebuit să facem două schimbări pentru accidentări și nu cele dorite”, a mai comentat „Generalul”.

Avem o națională… obosită

Iordănescu se vaită că nu are jucători capabili să alerge 90 de minute: „Suferim mult fizic, ne e greu să ducem două jocuri în 3-4 zile și am încercat să aducem câțiva jucători proaspeți în primul unsprezece”. Astfel a explicat selecționerul schimbările din echipa de start față de meciul cu Franța; Prepeliță, Torje, Chipciu și Keșeru au intrat titulari cu Elveția fiindcă Adi Popa, Nicușor Stanciu, Ovidiu Hoban și Florin Andone au obosit în partida cu Franța!

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER