Vlad Cazino – distractie cu zambetul pe buze

440
0
Share:

Pe 12 februarie 2018, Kindred Group a lansat Vlad Cazino, un cazino online care isi propune un concept bazat pe obiceiuri, traditii si umorul romanesc.

 

Kindred Group este unul dintre cei mai importanti operatori mondiali de jocuri de noroc la nivel mondial, cu 13 branduri si peste 20 de milioane de clienti. Vlad Cazino foloseste expertiza Kindred Group in acest domeniu si se lanseaza in contextul in care Unibet, brand al aceluiasi grup, are deja o pozitie excelenta pe piata din tara noastra, fiind lider pe segmentul de pariuri sportive online.

Cei care acceseaza asadar www.vladcazino.ro vor descoperi un website de top, dedicat exclusiv jucatorilor romani. Vlad Cazino promoveaza jocurile de cazino (inclusiv live casino) si bingo, anticipand segmente unde cel mai probabil se vor inregistra cresteri importante in Romania in sectorul jocurilor de noroc online.

Lansarea Vlad Cazino vine dupa ce Kindred a testat cu succes lansarea de branduri locale anul trecut, in Suedia si Norvegia. Vlad Cazino este primul brand lansat de un operator, la nivel local, pe baza unei licente deja existente.

 

Dincolo de experienta si distractia specifice, noul cazino isi propune sa spuna si o poveste. Povestea il are in centru pe Vlad, proprietarul cazinoului. Acesta este un vampir nonconformist caruia ii plac muzica si jocurile de noroc. Vlad renunta la trecutul sau si incearca sa se bucure de aspecte ale vietii umane. Pentru a-si satisface noile placeri, acesta decide sa se mute la Bucuresti si sa-si deschida un cazinou intr-un apartament situat deasupra unui garaj auto. Ca orice vampir care se respecta, Vlad are un majordom, pe Igor. Acesta nu accepta transformarea stapanului si incearca in permanenta sa il intoarca la matca. In scena intra si Lucian. Acesta este mecanicul din atelierul de sub cazinou. Lucian este un tip norocos care castiga si atunci cand nu cunoaste regulile jocului. El are si rolul de a-l scoate pe Vlad din incurcaturile in care intra.

 

Cu asemenea amfitrioni simpatici, cu o platforma sigura si rapida, cu peste 150 de sloturi, cu jocuri de masa, de bingo si o sectiune live ofertanta, Vlad Cazino promite o experienta prietenoasa in care fiecare pas in lumea cazinoului va fi facut cu zambetul pe buze.

Tagszoom
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER