Sign in / Join

Virginia Ruzici, anunț surprinzător despre viitorul lui Halep

3314
0
Share:

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a declarat într-un interviu acordat Federației Române de Tenis că jucătoarea pe care o reprezintă se va bate pentru locul 1 mondial, dar asta numai după retragerea Serenei Williams.

halep-virginia-ruzici

Fosta campioană de la Roland Garros crede că Halep, Garbine Muguruza și Angelique Kerber vor domina tenisul feminin ani buni de acum înainte.

„Serena Williams continuă să joace la 34 de ani și cred că va juca și la anul. Este greu să fii numărul 1 mondial. De aceea trebuie să îi recunoaștem calitățile Serenei, care are 22 de titluri de Grand Slam. Acum există un grup de jucătoare, din care fac parte Garbine Muguruza, Angelique Kerber și Simona Halep, care după ce se încheie era Serena Williams se vor bate pentru numărul 1 mondial”, a spus Ruzici.

Virginia Ruzici este de părere că Simona Halep va deveni „o campioană enormă” dacă va reuși să câștige un titlu de Grand Slam: „Dacă Simona câștigă un turneu de Grand Slam, va deveni o stea. Mie nu-mi place cuvântul star la sportivi. Ea este o mare campioană deja, dar va deveni după un eventual titlu de Grand Slam o campioană enormă. Iar când câștigi unul, poți să-l câștigi și pe al doilea, și pe al treilea. Simona are acest potențial. Ea are intenția să joace mult timp tenis, are doar 24 de ani. Nu se gândește de pe acum la ce vârstă se va retrage. Are multe lucruri de îndeplinit, are nevoie să se întărească mai mult din punct de vedere fizic, iar intențiile ei sunt clare: dorește să progreseze și să câștige cât mai multe titluri”, a adăugat Ruzici.

Simona Halep (nr. 5 WTA) participă în aceste zile la turneul Bucharest Open, dotat cu premii totale de 226.750 dolari. Favorită principală, ea s-a calificat marți seară în optimile de finală ale turneului după ce a dispus în trei seturi de cehoaica Barbora Krejcikova, 3-6, 6-1, 6-1.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER