Sign in / Join

Viorel Duru: „Fotbalul românesc este în colaps”

563
0
Share:

ASA Târgu Mureş şi-a anunţat intrarea în insolvenţă, însă decizia luată de conducătorii formaţei ardelene nu va scăpa de depunctare în noul sezon echipa la care joacă Adrian Mutu.

viorel-duru

„Pe mine nu mă mai miră nimic”, declară Viorel Duru, șeful Comisiei de licențiere din cadrul FRF. „Fotbalul românesc e în colaps şi ar trebui ca toată lumea să fie conştientă de asta. Nu trebuie să băgăm capetele în nisip şi să credem că lucrurile se vor rezolva de la sine. Avem documente din care rezultă că au respectat regulamentul. E adevărat că la monitorizarea de la 30 septembrie îl încălcaseră, dar din motive de procedură au scăpat fără depunctare.  Pentru sezonul în curs nu mai există posibilitatea depunctării. Pentru sezonul următor vor fi cu siguranţă cluburi care vor încălca regulamentul de licenţiere. Nu am niciun dubiu că vor fi sancţionate, dar nu ştiu câte cluburi vor fi depunctate. Clubul ASA Târgu Mureş va fi depunctat pentru că a acumulat datorii înainte de intrarea în insolvenţă”, a încheiat Duru.
În acest sezon, CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti au pierdut câte 10, respectiv 6 puncte din cauza datoriilor acumulate, iar Viorel Duru anunţă că şi clasamentul noului campionat va fi „modificat” de sancţiunile aplicate cluburilor care au încălcat regulamentul de licenţiere.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER