VIDEO. Momente șocante în Italia: meciul Udinese – AS Roma a fost suspendat după ce Evan Ndicka s-a prăbușit din senin pe teren! Care este starea fundașului central

S-au petrecut momente șocante în timpul meciului Udinese – AS Roma, disputat în cadrul etapei cu numărul 32 din acest sezon de Serie A.

UPDATE: Potrivit primelor informații furnizate de presa din Italia, s-ar părea că Evan Ndicka se află în prezent în afara oricărui pericol. El a fost supus imediat unei electrocardiograme, din care a reieșit că este posibil să fi suferit un infarct. Delegația Romei s-a deplasat la spitalul în care el a fost internat, urmând a rămâne în această noapte la Udine.

Știrea inițială:

Partida a fost întreruptă în minutul 72, la scorul de 1-1, de către arbitrul Luca Pairetto, iar ulterior a fost chiar suspendată. Potrivit Gazzetta dello Sport, s-a ajuns la acest deznodământ după ce Evan Ndicka, fundașul central ivorian în vârstă de 24 de ani al echipei antrenate de Daniele De Rossi, s-a prăbușit din senin pe gazon.

Meciul Udinese – AS Roma a fost suspendat în minutul 72, după ce Evan Ndicka s-a prăbușit din senin pe teren!

Conform sursei citate anterior, fotbalistul care deține și cetățenie franceză a dus de două ori mâna în zona pieptului înainte de a pica din picioare, semn că este posibil ca el să se fi confruntat cu o criză cardiacă.

Ulterior, după ce Ndicka a fost transportat de urgență la spital, brigada de arbitri i-a adunat undeva la mijlocul terenului pe jucătorii și membrii celor două staff-uri tehnice pentru a le comunica decizia suspendării jocului.

Fundașul central a părăsit terenul pe targă, dar a făcut la un moment dat un gest către spectatori, dorind să îi asigure pe aceștia că este în regulă.

Conform sursei citate, Ndicka nu și-a pierdut cunoștința ulterior acelui episod și nu a fost nevoie nici de folosirea unui defibrilator în această situație.

Chiar și așa, jucătorii celor două echipe l-au informat pe arbitru că nu consideră că sunt în stare să continue jocul, iar acesta s-a conformat.

Evan Ndicka a fost transportat la spitalul „Santa Maria della Misericordia”. Se pare că starea lui este una stabilă și va fi supus în scurt timp unor controale amănunțite pentru a se vedea exact ce s-a întâmplat în acele momente care s-ar fi putut termina chiar dramatic.

Momentul în care fotbalistul grupării capitoline s-a prăbușit pe teren:

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare