VIDEO | Florinel Coman a pornit filmarea și a stârnit hohote de râs! Ce s-a întâmplat la nunta lui Denis Drăguș

Miercuri, 10 iulie, Denis Drăguș (24 de ani) s-a căsătorit cu Vanessa, alături de care are două fetițe.

De la evenimentul lui Denis Drăguș nu puteau lipsi colegii de la naționala României, care au revenit în țară săptămâna trecută, după eliminarea din optimile de finală de la EURO 2024.

Florinel Coman a postat un clip amuzant pe rețelele sociale

Florinel Coman este recunoscut ca fiind „sufletul” vestiarului, iar fotbalistul celor de la Al-Gharafa a demonstrat asta și prin intermediul ultimei sale postări. „Mbappe de România” a luat telefonul și a înregistrat un clip video alături de Nicolae Stanciu, Denis Alibec și Radu Drăgușin, iarfotbaliștii au primit alte roluri decât cele obișnuite.

Florinel Coman: „Uite, mamă, sunt la nunta lui Denis. M-am întâlnit aici cu domnul director (n.r. Nicușor Stanciu) și cu domnul de mate (n.r. Denis Alibec)”.

Denis Alibec: „Sărut-mâna! Să știți că băieții au fost foarte cuminți, se pricep bine la fizică și mai au un pic până îl depășesc pe Einstein. Mai ales domnul Florinel Coman (n.r. râde)„.

Valeriu Iftime ar fi vrut ca Florinel Coman să rămână în Europa

Florinel Coman a avut parte de un sezon excelent la FCSB și a fost cel mai bun marcator din Superliga. S-a zvonit că Beșiktaș îl vrea pe internaționalul român, însă fotbalistul a ajuns în cele din urmă în Qatar.

Această alegere a lui Florinel Coman a fost criticată de Valeriu Iftime, iar patronul celor de la FC Botoșani a avut o opinie fermă. Afeceristul consideră că „Mbappe de România” ar fi trebuit să continue în fotbalul de la cel mai înalt nivel și nu să meargă în zona Golfului pentru a câștiga bani mai mulți.

Toți ne gândim la un transfer în Europa. Doar că uitați-vă la Campionatul European, am avut cel mai slab lot valoric dintre toate naționalele. Am avut un grup care s-a unit bine, dar la nivel fotbalistic nu avem un nivel ridicat. Faptul că golgheterul României pleacă în Qatar spune multe.

E păcat. Eu aș fi vrut să ajungă în Spania, Franța, Italia. Toți care pleacă în zona Golfului se duc pentru că sunt bani mulți și cam atât. Nu am văzut vreun jucător din Qatar care să prindă un transfer important în Europa. Asta ne dă de gândit. Ăsta e fotbalistul, a ales banii. Cred că ar fi devenit un jucător mult mai important pentru naționala României dacă rămânea în Europa„, a spus Valeriu Iftime pentru Sportpesurse.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare