VIDEO FABULOS! Antrenorul nou-promovatei îl vrea pe Giorgos Karagounis în Liga 1, la 10 ani de la retragere: ”Îl contactăm”

Andrei Prepeliță (38 de ani) a fost încântat de spectacolul de pe Arena Națională, de la meciul Generației de Aur cu Legendele lumii. Antrenorul Gloriei Buzău a recunoscut că Gâlcă și Giorgios Karagounis l-au impresionat prin forma fizică.

România a trecut cu 3-2 de Legendele lumii, în meciul de adio al Generației de Aur. Spectacolul a fost la el acasă pe Arena Națională. Jose Mourinho a fost în centrul atenției înaintea partidei, spre încântarea celor peste 50 de mii de spectatori. Și doi dintre foștii mari jucători au atras atenția. Costel Gâlcă și Karagounis au provocat invidie prin forma fiziză excelentă.

Prepeliță îl vrea pe Giorgio Karagounis

La final, Andrei Prepeliță nu și-a ascuns încântarea. A recunoscut că a văzut jucători precum Giorgos Karagounis, care ar face față și la zece ani de la retragere în fotbalul românesc.

”A fost frumos, cu ei am copilărit, ne-au făcut multe seri frumoase, am ieșit în stradă. Mă bucur că am participat la acet eveniment, un eveniment frumos.

Pe vremea aia, toată lumea avea tricou cu Hagi, ne desenam tricorile. Era idolul nostru.

Am văzut mulți foști fotbaliști cu care am crescut și ne-am bucurat. De la noi cu siguranță Costel Gâlcă nu s-a schimbat. Fizic a fost foarte bine. Știam asta din perioada în care m-a antrenat la Steaua.

De la adversari, Karagounis putem să îl contactăm, dacă e liber de contract.

Chiar era supărat, majoritatea jucătorilor erau relaxați, dar el și-a dorit foarte mult să câștige. Chiar a executat o lovitură liberă”,a declarat Andrei Prepeliță la final.

Fost jucător la Panathinaikos, Inter, Benfica sau Fulham, Karagounis s-a retras din fotbal în 2014.

Lovin: ”Sunt norocos că am fost contemporan cu astfel de jucători”

Și Florin Lovin s-a arătat emoționat de seara trăită. ”A fost o bucurie imensă, am fost norocos să fiu contemporan cu astfel de jucători. Am dormit cu tricoul lor în pat pe perioada campionatului mondial.

Cu tot respectul pentru ceilalți, când Hagi pune piciorul pe minge, e diferență totală.

E o bucurie imensă că i-am mai văzut pentru ultima oară pe toți împreună, cu mulți dintre ei am și jucat, cu Dorinel Munteanu spre exemplu”, a spus și Florin Lovin.

Lotul Generației de Aur

PORTARI: Florin Prunea, Bogdan Stelea, Ștefan Preda

FUNDAȘI: Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymes, Gheorghe Mihali, Corneliu Papură, Răzvan Prodan

MIJLOCAȘI: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu

ATACANȚI: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie, Marian Ivan

ANTRENORI: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

Imnul României va fi intonat de Monica Anghel, iar partida va fi arbitrată de Ion Crăciunescu.

Lotul legendelor

PORTARI: Dida, Sebastien Frey

FUNDAȘI: Christian Panucci, Levan Kobiashvili, José Edmílson Gomes de Moraes, Maicon Douglas Sisenando, Vincent Candela, Fernando Couto, Juanito Gutiérrez, Paul Bodin, Miroslav Djukic, Christian Zaccardo

MIJLOCAȘI: Rivaldo, Christian Karembeu, Jari Litmanen, Gökhan Inler, Giorgos Karagounis, Marcos Senna

ATACANȚI: Hristo Stoichkov, Goran Pandev, Giovanni Silva de Oliveira, Javier Saviola, Nuno Gomes

ANTRENOR: Jose Mourinho

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare