VIDEO | Cosmin Contra a semnat! Clubul a făcut anunțul cu o manea pe fundal

Ajuns la 48 de ani, Cosmin Contra a pregătit-o în ultimul sezon pe Damac, din Arabia Saudită.

Cosmin Contra, încă un an la Damac

Cosmin Contra, care l-a avut sub comanda sa și pe Nicușor Stanciu, va lucra alături de fotbalist și în noua stagiune. „Guriță” și-a prelungit contractul cu un an, iar Damac a făcut anunțul oficial într-un mod inedit.

Oficialii clubului au creat un clip spectaculos în care este ilustrat Cosmin Contra, dar apar și multe peisaje din România. Pe fundal, arabii au folosit maneaua interpretată de Ionuț Cercel, „Made in România”.

În ultimul sezon, Cosmin Contra a reușit să o claseze pe Damac pe locul 10 în prima ligă din Arabia Saudită.

„Am prelungit cu încă un an contractul. Acum am nevoie de odihnă, am nevoie să-mi recuperez energiile pentru următorul campionat care va fi mult mai dificil. Mă odihnesc, simplul fapt că stau aici acasă și fac lucruri care mă relaxează îmi e de folos.

Eu cred că mi-am câștigat dreptul ăsta. Negocierile sunt complicate cu cei de acolo. Am câștigat dreptul de a mai continua încă un an, am făcut minuni, la un moment dat eram pe locul cinci. Am terminat un pic în genunchi campionatul, dar numai eu știu ce dificultăți am avut.

Îmi recuperez cât mai bine forțele și să încerc să fac încă o minune la echipa la care sunt. Dacă timpul îmi va permite, voi merge în Germania pentru a vedea un meci al echipei naționale, să văd cum stau cu timpul”, spunea Cosmin Contra, luna trecută, pentru sport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare