VIDEO | Bătaie între fanii României și cei ai Columbiei, la finalul partidei de pe ”Metropolitano”. N-au lipsit cuțitele din peisaj

Fanii români și cei columbieni s-au luat la bătaie, la finalul partidei de pe ”Metropolitano” din Madrid, unde Columbia s-a impus cu 3-2.

  • Golurile ”tricolorilor” au fost marcate de Ianis Hagi (min. 84) şi Florin Tănase (min. 90+4), în timp ce pentru sud-americani au înscris Jhon Cordoba (min. 6), Jhon Arias (min. 36) şi Yasser Asprilla (min. 80).

Se pare că spiritele s-au încins rapid, iar în jurul arenei s-au iscat mai multe conflicte spontane, transformate în adevărate bătălii.

Conflicte între fanii României și cei ai Columbiei, la finalul meciului de pe ”Metropolitano”

Chiar dacă partida dintre România și Columbia a fost doar una amicală, fără vreo miză propriu-zisă, suporterii au văzut un prilej foarte bune de a-și încorda mușchii și de a-și folosi cuțitele.

Aceștia s-au provocat unii pe alții, fără să se țină cont de faptul că în preajmă se aflau femei sau copii.

Publicația columbiană ”Redmas” a anunțat că nu se știe nici până acum care a fost motivul pentru care s-au produs acele momente de panică și tensiune.

Din imaginile apărute pe rețelele sociale, se poate observa cum unul dintre tineri scoate un obiect din buzunar. Acesta se năpustește asupra unui adversar cu intenția de a-l pedepsi. Columbienii susțin că, în încăierare, s-ar fi folosit mai multe cuțite pentru intimidare.

Pe fundalul imaginilor apărute se puteau auzi strigăte: ”Afară, afară”, în încercarea de a opri conflictul. Cel puțin 10 persoane ar fi fost implicate.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare