Sign in / Join

VICTORIE: SUNTEM ÎN SEMIFINALE LA CANOTAJ!

469
0
Share:

România e în semifinale la concursul de canotaj, dar, la naiba, ce mai contează că vorbim de categoria ușoară!? Suntem acolo și asta e tot ce contează!

rowing

Echipajele românești de dublu rame feminin și dublu vâsle feminin, categorie ușoară, s-au calificat, marți, în semifinale la Rio.

La dublu rame fără cârmaci feminin, Mădălina Bereș și Laura Oprea au câștigat seria de recalificare cu timpul de 7 min 55 sec 25/100, devansând clar Italia (Alessandra Patelli, Sara Bertolasi), cronometrată în 7 min 58 sec 89/100. Bereș și Oprea vor concura miercuri în prima semifinală, de la ora 14.30 (ora României).

  • Finala va avea loc vineri (16,24).

Ionela-Livia Lehaci și Gianina Beleagă s-au impus în a doua serie de recalificări la dublu vâsle feminin, categorie ușoară, cu timpul de 8 min 00 sec 47/100 pe locul al doilea sosind germancele Ronja Sturm și Marie-Louise Drager, în 8 min 02 sec 28/100. Româncele vor evolua miercuri, de la ora 17.50, în prima semifinală.

  • Finala va avea loc vineri, de la ora 15.52.

Canotorii români Cristi Pîrghie și George Palamariu au ratat calificarea în finala probei masculine de dublu rame fără cârmaci, după ce au ocupat ultimul loc (6) în prima semifinală, urmând să evolueze în Finala B, programată joi.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER