Sign in / Join

Veste teribilă primită de Iordănescu de la Florin Gardoș!

Share:

Internaționalul român Florin Gardoș a jucat, luni seară, primul său meci după o pauză de 9 luni. Fostul stelist a fost titular în echipa Under-21 a clubului Southampton, care s-a impus cu 3-2 în fața formației similare a celor de la Norwich City.

gardos

Operat în iulie 2015, Gardoș a evoluat timp de 72 de minute. „M-am simțit foarte bine, am fost entuziasmat și nerăbdător să joc acest meci. Nu aș spune că emoțiile au fost mai mari ca de obicei, dar am fost destul de emoționat. Așteptam de mult acest moment”, a declarat Gardoș. Pentru el, perioada de recuperare a fost „în mod categoric, una din cele mai grele perioade din viața mea. Cel mai dificil moment a fost la șase luni de la accidentare, când am început să mă antrenez. Asta pentru că, deși sesiunile de pregătire erau la un ritm normal, eu eram obligat să fac pauze de câte 3-4 zile. Teoretic, începând de săptămâna viitoare voi fi 100% apt. Sper să prind câteva minute la prima echipă până la finalul acestui sezon”.

Referitor la convocarea pentru Euro 2016, fundașul român a recunoscut că îi este dor de echipa națională: „Mi-a fost dor de fotbal și mi-este dor de tot ce înseamnă echipa națională și România. Chiar abia aștept să îmi revăd colegii de la lot… Mă gândesc la EURO, dar, din păcate, am revenit pe teren mult mai târziu decât credeam, așa că…  Însă, cât timp mai am șanse să fiu la Euro, eu mai sper”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER