Veste excelentă pentru Dinamo! Un fotbalist esențial a reluat antrenamentele: „Cred că va evolua cu Petrolul”

O veste fantastică a venit pentru Dinamo, întrucât un jucător important, cu prestații solide în acest sezon al SuperLigii, a revenit la antrenamente. Fotbalistul ar putea fi prezent pe teren contra Petrolului, în a doua etapă a play-out-ului, pe data de 1 aprilie.

Andrei Nicolescu a vorbit despre situația accidentărilor din lotul lui Dinamo, menționând faptul că atacantul „câinilor” s-a refăcut de ceva timp, însă nu s-a dorit folosirea sa, pentru a nu risca o nouă problemă medicală.

Revenirea lui Dennis Politic, veste colosală pentru Dinamo

Având în vedere contextul, faptul că Dennis Politic își va putea ajuta echipa în cel mai scurt timp este un lucru extrem de important. Dinamo a încheiat bine sezonul regulat, însă a cedat fără drept de apel în prima etapă din play-out. La Sibiu, „câinii” au fost învinși la scor de neprezentare de către FC Hermannstadt.

Administratorul special de la Dinamo a discutat despre revenirea lui Dennis Politic. Andrei Nicolescu a mărturisit faptul că fotbalistul nu a fost ajutat de contactul cu Marijana Kovacevic, cunoscută drept „vraciul din Belgrad”. Și Eddy Gnahore va reveni în lotul trupei pregătite de Zeljko Kopic, după ce a suferit o răceală.

„Toată lumea a revenit la antrenamente. Cred că Politic va juca cu Petrolul, sper să fie bine, a reluat antrenamentele. Vizita lui la Marijana Kovaceic (n.r. „vraci”) nu a dat rezultatele dorite.

De multe ori se întâmplă bine în astfel de cazuri, dar acum n-a fost să fie. Mai are un pic de tras. Cu Politic a fost o măsură de precauție suplimentară. Putea să forțeze, dar dacă o făcea, atunci exista posibilitatea unei recidive”, a declarat Andrei Nicolescu, pentru Radio Dinamo 1948.

Dinamo este aproape de retrogradare, însă Eugen Voicu se ocupă de comunicare

Acționarul principal de la Dinamo a făcut o dezvăluire, cu privire la un contract pe care clubul l-a semnat recent cu o firmă care are îndatorirea de a crea o platformă de comunicare modernă, precum cele de care dispun Manchester United sau Liverpool. Preocuparea lui Eugen Voicu este cel puțin curioasă, având în vedere faptul că Dinamo se zbate în subsolul clasamentului SuperLigii.

Am semnat un contract cu o platformă care ne va asigura comunicarea cu suporterii, cu tot ecosistemul lui Dinamo. La mijlocul lui mai îi dăm drumul, în iunie va fi varianta cel mai bine pusă la punct.

Va fi o platformă cum are Manchester United, Liverpool și alte cluburi mari. Dinamo TV va fi inclus în această platformă”, a declarat Eugen Voicu, conform fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare