Urmașii lui Ion Țiriac au plecat de lângă miliardar. Nepoții din partea lui Ion Ion au părăsit România împreună cu mama lor

Urmașii lui Ion Țiriac s-au îndepărtat de fostul mare jucător de tenis. Fosta soție a lui Alexandru Ion Țiriac a ales să plece definitiv din România. Ileana Lazariuc nu a părăsit țara singură, cei doi nepoți ai miliardarului însoțind-o.

Fosta noră a marelui Ion Țiriac, pe numele său real Elena Crigănuță, a făcut parte din trupa Triniti, formație lansată la sfârșitul anilor ’90, alături de Andreea Crișan și Lili Sandu. Cea din urmă a oferit declarații cu privire la situația celor două foste colege de trupă.

Urmașii lui Ion Țiriac au părăsit România

Fosta soție a lui Alexandru Ion Țiriac a ales să se mute din România în urmă cu mai mult timp, renunțând la lumina reflectoarelor și dedicându-și timpul creșterii celor doi băieți pe care îi are. Aceasta a locuit la Paris inițial, după care a revenit în țara natală, alegând, într-un final, să se mute din nou, într-o altă locație.

Lili Sandu a povestit ce s-a întâmplat cu celelalte componente ale trupei Triniti, cu care încă ține legătura, afirmând că ambele au făcut pasul spre diferite colțuri ale lumii. Aceasta a precizat că fosta noră a miliardarului își trăiește viața în Dubai, alături de copiii săi, nepoții lui Ion Țiriac, în timp ce Andreea Crișan și-a găsit liniștea în Statele Unite ale Americii, la San Francisco.

„Andreea Crișan e prin San Francisco, lucrează în Sillicon Valley. Ileana Lazariuc este în Dubai, s-a mutat acolo cu copiii”, a declarat Lili Sandu, conform evz.ro

Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac au petrecut 17 ani împreună. Cei doi au ales să divorțeze în secret, în anul 2017, lucru care a intrat în atenția publicului abia câțiva ani mai târziu. Aceștia au doi copii, Alexandru Țiriac (15 ani) și Nicholas Noah (14 ani).

Fosta noră a lui Ion Țiriac, fiica celebrei Anastasia Lazariuc

Anastasia Lazariuc, mama fostei soții a fiului lui Ion Țiriac, este o cântăreață română care s-a născut în Republica Moldova. În anul 1972, devenea solista formației „Sonor”, cu care a susținut nenumărate spectacole pe mapamond, înregistrând turnee în țări precum Statele Unite, India, Cambodgia, Belgia sau Germania.

Artista a discutat recent despre fiica sa, Ileana Lazariuc, afirmând faptul că nu se va băga niciodată peste deciziile pe care aceasta le va lua. Anastasia Lazariuc a vorbit și despre parenting, considerând că părinții trebuie să le permită copiiilor lor să își aleagă propria cale în viață.

„Deciziile îi vor aparține, așa cum mi-au aparținut și mie. Ileana are 40 de ani, nu mă bag să iau decizii asupra vieții ei. Important e că-i sănătoasă și va rămâne cel mai frumos și iubit copil. Mama era înțeleaptă, ea știa doar că o femeie nu trebuie să fie pe drumuri, ci să stea acasă să-și crească copiii. Asta și-a dorit. Dar eu am vrut altceva, și am făcut ce mi-am dorit. E dreptul copiilor să facă ce vor, noi îi aducem pe lume, dar nu-i și dirijăm. Noi părinții trebuie să avem răbdarea și împăcarea să-i lăsăm să meargă pe drumul lor. Au și ei planul lor divin, de undeva, fiecare să facă ce-i e dat”, a spus Anastasia Lazariuc

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare