Universitatea speră la titlu, Mitriță visează la națională: ”Suntem aproape!” Toate reacțiile după derby-ul Craiovei

Universitatea Craiova a trecut cu 2-1 de FCU Craiova, într-un meci din runda 30 a Superligii. Alexandru Mitriță a marcat și a recunoscut la final că se gândește la națională.

Craiova lui Mihai Rotaru a întors rezultatul și s-a impus în derby-ul din Bănie. Alexandru Mitriță a marcat al treilea gol din ultimele cinci partide. Speră ca Edi Iordănescu să treacă peste tensiunile din ultima vreme și să îl cheme iar la națională.

Cel mai bun sezon la Craiova pentru Mitriță

”O repriză foarte slabă, nu ne-a ieșit jocul. Ușor-ușor ne-am revenit și a fost total alt meci. Este și o presiune, a fost presiunea rezultatului, nu trebuia să le lăsăm spații.

Avem o conexiune incredibilă (cu Bancu). Orice jucător își dorește la echipa națională, încerc să îmi fac treaba și dacă va veni convocarea, voi merge cu inima deschisă.

Suntem aproape, urmează un meci foarte greu la CFR. Dacă câștigăm la ei, ne-am apropia.

A fost spectacol, le mulțumim, le dedicăm lor victoria. Noi suntem într-un moment în care ne dorim victoria la fiecare meci”, a declarat Alex Mitriță la finalul partidei.

Nicușor Bancu: Campionatul s-a relansat

”Nu am nimic grav, am simțit o încărcătură la gambă și am decis să ies, să nu mai joc.

Ne căutăm unul pe altul (cu Mitriță). Mă bucur foarte mult, îl felicit, este cel mai bun sezon al lui aici. Sper să fim sănătoși. Îmi pare foarte rău pentru Screciu. Se gândea foarte mult că va rata următoarele meciuri, inclusiv Euro.

Da, noi am jucat pentru noi și pentru suporteri, apoi am jucat și pentru patron, pentru antrenor. Nu știu ce zvonuri sunt, dar nu este vina lui.

Campionatul s-a relansat, dar noi încă suntem departe. Suntem pe o pantă ascendentă și sperăm să o ținem așa și în playoff”, a spus și Bancu.

ECHIPELE DE START

FCU Craiova: R. Popa – Padula, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten, Bauza, Bahassa – A. Chițu
Rezerve: Gurău, Kvakic, Lekiatas, R. Negru, Vl. Pop, Dragu, Blidar, Sidibe, Blănuță, Ibrahim
Antrenor: Nicolo Napoli

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Screciu, Badelj, N. Bancu – Al. Crețu, Al. Mateiu, Anzor – Baiaram, Markovic, Al. Mitriță
Rezerve: M. Goga, Șt. Vlădoiu, Soiri, Maldonado, R. Silva, Zajkov, Kozulj, Cîmpanu, Danciu, Blesa, A. Ivan, Koljic
Antrenor: Ivaylo Petev

Stadion: Complex Sportiv Craiova
Arbitru: Marcel Bârsan (București). A1: Valentin Avram (București). A2: Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe)
Arbitru VAR: Cătălin Popa (Pitești). Asistent VAR: Sorin Costreie (Voluntari)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare