Unde și-a dus Mircea Badea copilul pentru sportul preferat. Vedeta Antena 3 se plânge de costurile exagerate

Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt părinţii lui Vlăduţ, care va împlini în curând 10 ani. Băieţelul practică şi el un sport, la fel ca părinţii lui celebri.

Puștiul face karting și se descurcă de minune, conform apropiaţilor familiei.

Kartingul, un sport costisitor

Pe cât de spectaculos şi fascinant sună, kartingul rămâne totuşi un sport costisitor, ce nu e la îndemâna oricui, din punct de vedere financiar.

”Face karting. Am avut niște încercări, vedem. Îi place și reușește să se descurce foarte bine, dar nu aș vrea să fac presiuni în nicio direcție. E un sport foarte costisitor și greu de făcut în România, depinde de o mulțime de accesorii. În perioada asta pistele profesioniste sunt închise. M-aș bucura să facă orice sport, în mod constant. Nu contează care”, a spus Carmen Brumă, la Antena Stars.

Altfel, Mircea Badea susţine că fiul lui nu-i seamănă deloc.

„Pot spune că învăț foarte multe de la el, pentru că e foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine. E foarte inteligent. E surprinzător și inovativ. Și la nivel de idee, și la nivel de exprimare.

E poet și e bine intenționat. N-are nicio moleculă de răutate. Este bine intenționat, solar, pozitiv, boem și clar așa e el, mă pot obiectiva”, a zis Badea.

A vrut să-şi boteze fiul „Comarnic”

De asemenea, Mircea Badea a mai dezvăluit, de-a lungul timpului, că a vrut să-şi boteze fiul cu numele „Comarnic”, dar că s-a opus Carmen Brumă.

„De ce nu l-ai botezat pe fii-tu Tudor?”, l-a întrebat Teo Trandafir pe Mircea Badea. Răspunsul a venit mediat:

„Eu am vrut să-l botez Comarnic, dar n-a vrut… (n.r. Carmen Brumă).

Eu, neputând rezista tentației de a sabota orice construcție, de orice natură, am vrut să-i zic Massachusetts (stat în SUA), ceea ce nu era rău, Vercingetorix (n.r. regele si capetenia tribului arverni din Galia) mai era o idee, iar maică-sa, nu știu de ce, absolut în mod ciudat, nu era de acord”.

Cum au ajuns la prenumele „Vlad”? Explică tot realizatorul de la Antena 3:

„Pentru că pe el îl cheamă Badea-Brumă, pe copil, am zis, totuși, să aibă un prenume scurt, Massachusetts fiind… lung. Atunci, Vlad. Dar el și-a inventat… e un tip foarte interesant, foarte, foarte interesant. E un tip natural talentat să meargă la apă mare (n.r. să riște), ceea ce pentru mine e înspăimântător”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare