Unde s-au împotmolit negocierile dintre Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu pentru prelungirea acordului selecţionerului. Ce salariu ar cere antrenorul

România îşi va începe aventura la EURO 2024 peste aproximativ o lună, iar Federaţia Română de Fotbal nu ştie încă pe ce selecţioner se va baza după turneul final.

Se poartă negocieri intense cu Edi Iordănescu pentru prelungirea contractului scadent la finalul participării la competiţia din Germania.

Dragomir crede că nu s-au înţeles la bani

Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, este de părere că Iordănescu junior şi Răzvan Burleanu nu s-au înţeles asupra noului salariu pe care ar urma să-l încaseze selecţionerul.

Conform unor surse, antrenorul naţionalei ar primi acum o remuneraţie de 25.000 de euro, lunar. Dragomir îl sfătuieşte pe Edi să ceară un salariu de 750.000 pe an.

“Domne, și eu aș face așa. Dacă iei 200.000-300.000 de euro în plus, e rău? Păi și atunci, face foarte bine. Pentru ce crezi că negociază, normal că pentru bani. Nu ai bani ești prostul satului, nu te bagă nimeni în seamă.

Eu aș cere cel puțin 750.000 de euro pe an. Dacă aș fi Pițurcă, aș cere 1.000.000 de euro. Iar dacă aș fi Lucescu tot 1.000.000 de euro. Și Răzvan Lucescu dacă aș fi, tot 1.000.000 de euro”, a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.

Selecţionerul, despre negocieri

Antrenorul de 45 de ani a admis că negociază o extensie a înţelegerii cu FRF, precum şi faptul că naţionala ocupă primul loc în opţiunile sale.

„M-am bucurat de o colaborare extraordinară cu federaţia (n.r. FRF), m-am simţit liber tot timpul, am simţit suport. Pentru mine echipa naţională rămâne tot timpul pe primul loc.

Sunt dator echipei să duc munca până la capăt, cel puţin până la turneul final. Suntem în discuţii pentru prelungire. România mereu este pe primul loc în inima mea şi are întâietate”, a precizat Edi Iordănescu.

Selecţionerul României a bifat 22 de partide pe banca naţionalei, iar media de puncte pe meci este de 1,55.

Ar fi dorit la Al Ahli Jeddah

Edi Iordănescu ar fi atras privirile arabilor de la Al Ahli Jeddah, aflați la finalul unui sezon dezamăgitor. Echipta din Saudi League ar fi dispusă să-i ofere românului un contract de 5 milioane de euro pe sezon.

„Cu siguranță va fi nevoie de un contract nou ca să putem continua. Dar relația noastră cu toți seleționerii a fost una extraordinară. Suntem într-un moment fericit și putem trece la nivelul următor. Aceea de a dezvolta fotbalul pe toate zonele”, a admis şi Burleanu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare