Unde l-a trimis Mircea Lucescu pe Cristi Chivu să antreneze. Antrenorul de 43 de ani, dorit şi la Craiova lui Mihai Rotaru

CSU Craiova a rămas fără antrenor, după plecarea lui Ivaylo Petev, dar patronul oltenilor, Mihai Rotaru, are mai multe variante pe masă, printre care Mirel Rădoi, Costel Gâlcă, dar i-a fost propus şi Cristi Chivu.

Chiar Sorin Cîrţu, consilierul omului de afaceri, este cel care a înaintat opţiunea Chivu, acum tehnician la Inter Primavera.

Mircea Lucescu îl trimite pe Chivu la seniori

„Il Luce” şi-ar dori să-l vadă pe fostul căpitan al naţionalei României pe banca unei echipe de seniori. L-a şi sfătuit pe tehnicianul de 43 de ani în acest sens.

”Depinde doar de Chivu dacă revine în România. El are o carieră bună la nivel de juniori. Am discutat cu el și i-am zis ‘gata, e timpul să mergi la seniori’!

El e destul de apreciat peste tot! Nu m-ar mira să ajungă la o echipă mare”, a spus Mircea Lucescu, la sosirea în România.

Cîrţu, fanul lui Chivu

Sorin Cîrţu l-a recomandat pe Cristi Chivu pe banca oltenilor, însă patronul Mihai Rotaru este conştient că aducerea celui care a câştigat UEFA Champions League, ca jucător, cu Inter, în 2010, este aproape imposibilă.

„Eu i-am zis că ar trebui să încerce ceva, cum ar fi un Cristi Chivu. Așa m-am gândit eu. Nu știu câtă putere ar avea să îl aducă. Nu știu dacă vrea sau ce șanse sunt ca el să vină”, a spus Cârțu la Digisport.

În acest context, cu Chivu greu de adus, Mirel Rădoi a devenit principala țintă a conducerii din Bănie. Acesta a mai lucrat cu Mihai Rotaru, în perioada august-decembrie 2022.

Rădoi a lăsat o impresie bună pe parcursul mandatului său. Nimeni nu s-a putut plânge de pregătirea echipei, modul său de lucru fiind pe placul fotbaliștilor.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare