Unde ar urma să joace Ianis Hagi, dacă dezamăgește la EURO 2024! Turneul din Germania va fi decisiv pentru el

Ianis Hagi (25 de ani) va fi prezent la EURO 2024 alături de naționala României, iar fotbalistul celor de la Rangers visează să facă un turneu final de neuitat.

Turcia sau Scoția, variantele lui Ianis Hagi

Revenit după împrumutul de un sezon de la Alaves, Ianis Hagi este gata să demonstreze de ceea ce este în stare. Internaționalul român și-a revendicat tricoul cu numărul 10, purtat până acum de Nicolae Stanciu, iar presa din Scoția este la curent cu toate detaliile de genul acesta.

Britanicii vor sta cu ochii pe Ianis Hagi, care ar avea șanse, totuși, să continue la Rangers, doar în condițiile în care să facă un turneu final reușit. În caz contrar, românul este așteptat să meargă în Turcia.

Unul care va căuta un rol principal este Ianis Hagi, căruia i s-a oferit celebrul număr vechi al tatălui său, deoarece creatorul de joc Rangers visează să fie talismanul României.

Tricoul cu numărul 10 este obișnuit să-l aibă pe Hagi pe spate, iar juniorul va dori să demonstreze că este demn de onoare. Vorbește multe despre mentalitatea lui Hagi, care este dispus să accepte presiunea și responsabilitatea decât să se ferească de ele.

Dacă se descurcă bine, ar putea fi un moment cheie în cariera lui. Philippe Clement îl va urmări, dar la fel vor face și șefii de recrutare din toată Europa și din restul lumii. Dacă Hagi va juca la nivelul la care este capabil, ar putea să obțină același număr la Rangers, dacă nu, Turcia pare să fie cea mai probabilă destinație„, au scris scoțienii.

Ianis Hagi, titular sau rezervă de lux la naționala României?

Rămâne de văzut ce șanse va primi Ianis Hagi din partea lui Edi Iordănescu, ținând cont că selecționerul a ales să se bazeze, de-a lungul timpului, pe fotbaliștii cu minute la echipele lor de club.

Ianis Hagi vine după un sezon dificil la Alaves, acolo unde a fost mai mult rezervă. Despre situația internaționalului român au scris și jurnaliștii britanici, care sunt curioși să vadă ce decizie va lua Edi Iordănescu în privința mijlocașului.

Un nume care aduce amintiri. Hagi s-a chinuit să prindă minute la Alaves, unde a fost împrumutat de Rangers în acest sezon, dar a avut impact la echipa naţională. El a marcat golul cu Israel, care a dus România la EURO 2024.

El a mai făcut diferenţa de câte ori a intrat de pe bancă. Rămâne de văzut dacă Edi Iordănescu îi va acorda statutul de rezervă de lux, dar dacă va reuşi să îşi facă loc în primul 11″, notează The Guardian.

Zilele trecute, Gică Hagi a primit o întrebare incomodă și a fost chestionat cu privire la viitorul fiului său. „Regele” a evitat să spună ceva concret și a atras atenția asupra turneului final din Germania, acolo unde Ianis Hagi își dorește să confirme și să atragă atenția datorită evoluțiilor sale.

N-aș vrea să răspund, mergem într-o altă zonă. Ianis are un singur lucru în minte, Campionatul European. El trebuie să se gândească numai la asta, restul sunt lucruri care se întâmplă în fotbal. În fiecare zi se întâmplă lucruri în fotbal. El are un singur scop, acela de a face un EURO foarte bun„, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare