Una dintre vedetele de la Digi Sport, un fost component al Generației de Aur, a anunțat că DIVORȚEAZĂ

61
0
Share:

Gheorghe Craioveanu, 51 de ani, nu mai formează un cuplu cu Gemma, spanioloaica pe care a cucerit-o în perioada când evolua în Primera Division, potrivit cancan.ro.

Gheorghe Craioveanu este ultimul intrat în clubul celor care au divorțat! După două decenii de căsnicie, fostul mare fotbalist al Universității Craiova și al echipei naționale s-a separat de Gemma, femeia alături de care are doi copii, și care e mai tânără cu 9 ani fațp de el.

Da, am divorțat! Dar țin să precizez că am o relație extraordinară cu Gemma datorită faptului că avem și doi copii împreună. Mergem împreună în vacanțe, nu e problemă. Există respect între noi, doar am stat 20 de ani împreună. E o viață de om! Pur și simplu ne-am despărțit pentru că nu a mai fost să fie. Dar am rămas în relații foarte bune. Spre exemplu, am fost la Cazanele Dunării cu ea în august”, a declarat Gheorghe Craioveanu.

Gheorghe Craioveanu a evoluat la echipe precum Real Sociedad, Villarreal și Getafe, după ce în țară a făcut istorie în tricoul Universității Craiova. În perioada când juca pentru “Submarinul Galben”, fostul atacant a cunoscut-o pe Gemma, care i-a devenit ulterior soție. S-au iubit intens timp de două decenii, până au decis să pună punct relației.

Citește și: Simona Halep, precizări importante înainte de debutul la Australian Open: Ce zice despre viitorul antrenor – VIDEO

Eu am recunoscut și am spus toată viața că îmi place zaibărul. Îmi place să beau două pahare. Dacă aveam probleme cu alcoolul, se nota pe față. Eu, la radio sau televiziune, vorbesc cursiv. Nimeni nu m-a văzut pe mine vreodată beat. Aveam 27 de ani, jucam în Spania, și am recunoscut că singurul meu defect este să beau două pahare de zaibăr la prânz sau seara. Care e problema? Să arate cineva o poză cu mine beat! Dar, ce? Nu am voie să beau o sticlă de vin? Mai joc fotbal cumva? Mai sunt în activitate ca să nu pot bea un șpriț?”, a mai spus Gheorghe Craioveanu.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER