Un fotbalist care a participat la Campionatul Mondial din Qatar a fost condamnat la închisoare, după ce a lovit cu o piatră un șofer de camion. „Aproape l-a ucis”

Fanii din Maroc sunt în stare de șoc. Îl știau drept un fotbalist muncitor și liniștit și au fost foarte surprinși de faptul că a fost implicat într-o altercație în urma căreia un om a fost rănit grav. Ilias Chair a fost condamnat la doi de închisoare, după ce i-a spart capul cu o piatră unui șofer de camion.

Fotbalist de la Campionatul Mondial din Qatar, condamnat la închisoare

Ilias Chair, mijlocaș marocan în vârstă de 26 de ani și jucător al echipei Queens Park Rangers, a fost condamnat la doi ani de închisoare, dintre care unul cu suspendare, după ce a agresat un șofer de camion. În urma acestui conflict, victima a ajuns la spital cu o fractură de craniu de doi centimetri, iar medicii au spus că a fost vorba de o problemă medicală foarte serioasă. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, fotbalistul va trebui să plătească și suma de 15.000 de euro drept despăgubiri. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată.

„Victima are nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare. Nu a putut să lucreze ca șofer de camion pentru o lungă perioadă de timp și până în ziua de azi încă resimte consecințele acelei lovituri, care aproape l-a ucis”, scrie The Independent.

Atacul pentru care a fost condamnat s-a produs acum patru ani, înainte ca Ilias Chair să fie convocat în lotul de la Cupa Mondială din Qatar. Conform martorilor, fotbalistul l-a lovit cu o piatră pe Niels T, un șofer de camion cu care a avut o dispută privind un loc într-un autocar cu care voia să plece în vacanță, în Bazeilles, Franța, împreună cu fratele lui.

Ilias Chair joacă pentru Queens Park Rangers începând din 2017, când a fost transferat de la clubul belgian Lierse. El este născut în Belgia, dar are origini marocane și așa a ajuns în naționala africană

„Clubul este şi a fost în contact regulat cu echipa de avocaţi a lui Ilias Chair în legătură cu o acuzaţie de agresiune formulată împotriva sa. Procesul juridic nu a fost încă finalizat. Prin urmare, clubul nu va face niciun alt comentariu în această etapă”, a reacţionat clubul QPR.

Ilias Chair a făcut parte din lotul Marocului la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, dar nu a jucat niciun minut.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare