Sign in / Join

Un fost „vice” la UEFA anunță ce riscă să pățeasca Rusia

361
0
Share:

Preşedinte de onoare al Federaţiei Ruse de Fotbal şi fost vicepreşedinte al UEFA, Vyacheslav Koloskov a spus că nu se pune problema ca echipa naţională rusă să fie depunctată din pricina incidentelor de la Marsilia.

koloskov

„Federaţia noastră de fotbal riscă doar o amendă destul de consistentă. Nu se pune problema ca echipa să piardă punctul obţinut cu Anglia”, a spus Vyacheslav Koloskov, citat de agenţia F-Sport.

Conform aceleiaşi surse, amenda maximă pe care ar putea să o primească Federaţia de la Moscova ar fi de 50 000 de euro, iar suporterii ruşi ar urma să nu aibă acces la următorul meci din grupă, cel de pe 15 iunie, împotriva Slovaciei.

Iar cel mai probabil, UEFA va aplica Rusiei sancţiunea maximă, dacă se va considera că ruşii sunt recidivişti. Asta după ce la precedentul Campionat European desfăşurat în Polonia şi Ucraina, forul european a amendat Rusia pentru comportamentul rasist şi violent al fanilor.

  • La finalul meciului dintre Rusia şi Anglia, încheiat la egalitate, 1-1, sâmbătă la Marsilia, câțiva fani ruşi au intrat în sectorul ocupat de suporterii englezi reuşind să-i lovească pe aceştia şi să le distrugă arsenalul de steaguri. Mai mult, unul dintre suporterii esticilor a reuşit să pătrundă în tribune cu un pistol de semnalizare şi a trimis o torţă până în sectorul ocupat de britanici.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER