Sign in / Join

Un club din Liga 1 și-a demis antrenorul printr-un mesaj postat pe Facebook

511
0
Share:

Nicolae Robu, primarul oraşului Timişoara, a anunţat, printr-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, că antrenorul Petre Grigoraş, instalat pe banca tehnică a echipei ACS Poli în luna martie, a fost demis în urma rezultatelor slabe.

acs

Nu este prima dată când Grigoraş este demis în acest sezon. Acesta a fost dat afară de la Târgu Mureş, după doar două meciuri de la numirea în funcţia de antrenor. Petre Grigoraş l-a înlocuit pe banca tehnică a echipei ACS Poli Timişoara pe Florin Marin.

  • „Domnule Grigoraş, după ce din nouă meciuri – însemnând 27 de puncte puse în joc – cu dumneavoastră pe bancă am obţinut doar cinci puncte (o victorie şi două egaluri), marcând 10 goluri şi încasând 25, trebuie să ne despărţim. Probabil e prea târziu pentru noi să ne mai salvăm de la retrogradare, dar principiul «când nu sunt rezultate, primul care pleacă este antrenorul» trebuie să vi se aplice şi dumneavoastră. Nu avem deocamdată soluţia de continuare. O vom comunica public de îndată ce o vom avea”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

În acest moment, ACS Poli Timişoara are 20 de puncte şi se află la cinci puncte de locul de baraj ocupat de FC Voluntari, cu două etape înainte de finalul play-out-ului.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER