UEFA anunță SUSPENDAREA terenului pentru Națională, dar și o AMENDĂ uriașă pentru FRF, după actele huliganice de la meciurile cu Spania și Malta

56
0
Share:

Federația Română de Fotbal a anunțat, vineri, că meciul România-Norvegia, din preliminariile EURO 2020, se va disputa fără spectatori. De asemenea, Comisia de Disciplină a UEFA a amendat FRF cu 83.000 de euro în urma incidentelor de la meciurile cu Spania și Malta.

FRF a fost sancționată cu plata a 83.000 de euro pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte în suprafața de joc și pătrunderea spectatorilor pe gazon.

Citește și: Curtea de Apel a luat decizia- Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

În plus, următorul joc de pe teren propriu din preliminariile EURO 2020, România – Norvegia, din 15 octombrie, programat tot pe Arena Națională, se va disputa cu porțile închise.

De asemenea, timp de un an, Federația Română de Fotbal se va afla sub atenta supraveghere a forului de la Nyon și, în cazul în care incidentele se vor repeta, încă un meci va fi disputat cu porțile închise.

Citește și: Guvernul modifică legea offshore! Ce se întâmplă cu gazele din Marea Neagră

„În ciuda apelurilor repetate ale Federației Române de Fotbal, prin canalele de comunicare înaintea partidelor cu Spania și Malta, cât și pe durata acestora, prin crainicul partidei și mesajele dispuse public pe stadion, comportamentul suporterilor la meciurile din septembrie ale echipei naționale aduce o nouă sancțiune din partea UEFA”, se arată în comunicatul emis de FRF.

După şase runde din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, România ocupă locul 3, cu 10 puncte. Tricolorii au nevoie de victorie în următoarele trei partide, cu Insulele Feroe, Norvegia şi Suedia pentru a avea şanse reale la calificare.

Citește și: Atenție! Mădălin Voicu caracaterizează în termeni duri USR

Programul României în preliminariile EURO 2020:

12 octombrie, ora 19:00: Insulele Feroe-România

15 octombrie, ora 21:45: România-Norvegia

15 noiembrie, ora 21:45: România-Suedia

18 noiembrie, ora 21:45: Spania-România

Citește și: Curtea de Apel a luat decizia- Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea .

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER