Ucraina a dat-o în bară înainte de meciul cu România de la EURO 2024! Cu cine cred, de fapt, vecinii noştri că joacă azi, de la ora 16.00 | FOTO

Visăm de opt ani de zile să jucăm un meci la un turneu final. România s-a pregătit intens şi riguros pentru partida cu Ucraina, de azi, ora 16.00, la EURO 2024.

Nu acelaşi lucru îl pot spune şi vecinii noştri, întrucât ucrainenii au încurcat borcanele!

Ucraina ne-a confundat cu Belgia!

Conform unei postări pe contul de Instagram al Federaţiei de Fotbal din Ucraina, forul de la Kiev ne-a confundat cu Belgia. Numele ţării noastre l-au „nimerit”, dar nu şi drapelul, pentru că l-au postat pe cel al Belgiei.

„Tricolorul” României conține o eroare majoră: în locul „albastrului”, ucrainienii au folosit culoarea neagră, steagul României transformându-se astfel în cel al Belgiei, altă echipă din Grupa E, conform imaginilor de mai jos:

Ulterior, ucrainenii ş-au dat seama de gafa pe care au comis-o şi au şters postarea.

Presa din Ucraina ne-a făcut praf

În România este un haos general, iar fotbalul a ajuns la un nivel extrem de slab, pare a fi conclizia jurnaliştilor de la ua-football.com, preluaţi de gsp.ro.

„Atmosfera în fotbalul românesc este întotdeauna nebună, de nesuportat. Declarațiile ascuțite, chiar ofensatoare, sunt normale. Jurnaliștii, experții, foștii și actualii jucători și antrenori, președinții cluburilor, oficialii Federației, toți latră unii la alții, creând un haos general. Și toți la un loc latră la echipa națională, amintind constant de Generația de Aur.

Opoziția este crudă, deoarece componența actuală a echipei naționale este foarte slabă. Sunt cei mai slabi din anii ’70. Este numită „naționala jucătorilor din Serie B și a mercenarilor din Orientul Mijlociu”. Jucătorii fie evoluează în campionatul României prea mult timp, fie caută salarii mari în Asia și nu sunt mental pregătiți pentru Europa”, au notat ucrainenii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare