Turcii au văzut ce s-a întâmplat la prezentarea lui Mehmet Topal la Petrolul și au reacționat!

Luni, 10 iunie, Petrolul l-a prezentat oficial pe Mehmet Topal, în cadrul unei conferințe de presă.

Mehmet Topal, întâmpinat cu mult entuziasm la Ploiești

Numirea lui Mehmet Topal pe banca Petrolului a reprezentat o adevărată lovitură dată de noii investitori ai „lupilor”. Chiar dacă se află la prima experiență ca antrenor, fostul internațional turc are în spate o carieră importantă ca fotbalist la echipa națională, dar și la granzii Galatasaray, Fenerbahce și Beșiktaș.

Evenimentul de prezentare al lui Mehmet Topal a fost urmărit și de jurnaliștii turci, iar aceștia au remarcat felul în care a fost primit fostul mijlocaș de către fanii Petrolului.

Fanii Petrolul Ploieşti l-au întâmpinat cu entuziasm pe noul antrenor al echipei, Mehmet Topal„, au scris turcii.

Mehmet Topal: „În trei ani vrem să luăm campionatul”

La conferința de presă din momentul prezentării oficiale, Mehmet Topal a anunțat ce obiective are la Petrolul. Antrenorul turc vrea să obțină o clasare cât mai bună în următorul sezon, iar până la finalul contractului visează să cucerească titlul de campion cu formația prahoveană.

O să facem o echipă care aleargă mult, cu o tactică bună. Aceasta este strategia mea. Contractul meu este de 3 ani. Obiectivul meu este să prindem locurile de sus și în trei ani vrem să luăm campionatul.

Eu nu am lucrat niciodata fără un obiectiv. O să ajungem la un nivel bun în perioada următoare. Aici vreau reacție din partea jucătorilor. Noi o facem tot posibilul să facem totul bine. Am încredere că o să ne îndeplinim obiectivele„, a spus Mehmet Topal.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare