Tricouri speciale pentru jucătorii României, la primul antrenament din Germania! Ce a apărut pe spatele fotbaliștilor

Naționala României a ajuns luni în Germania, 10 iunie, iar marți a susținut primul antrenament în țara gazdă a turneului final din 2024.

Tricouri speciale pentru jucătorii României la antrenament

Antrenamentul a fost unul cu totul și cu totul special, asta deoarece elevii lui Ed Iordănescu au fost susținuți din tribune de peste 3.000 de suporteri. Ca o răsplată, jucătorii României au intrat cu un banner uriaș pe teren, care conținea următorul mesaj: ”Vă mulțumim pentru încrederea voastră”.

Totodată, jucătorii primei reprezentative au purtat și tricouri speciale în momentul în care au intrat pe gazon. Concret, pe spatele fiecărui fotbalist au fost enumerate toate echipele pe la care a trecut fiecare până în momentul de față.

Peste 3.000 de suporteri la primul antrenament din Germania

Apariţia jucătorilor noştri a declanşat o adevărată nebunie locală. Au asistat peste 3.000 de fani, dintre care sute de copii, la primul antrenament al românilor.

Selecţionerul a supravegheat o alergare uşoară a lui Nicolae Stanciu & compania, în uralele suporterilor. Interesant este că antrenamentul naţionalei noastre a beneficiat şi de aportul unui crainic la stadion, care i-a îndemnat pe spectatori, în lima germană, să scandeze numele favoriţilor.

Conform cotaţiilor oferite de specialiştii din fotbal, jucătorii naţionalei României au o valoare pe piaţa transferurilor de 91 de milioane de euro, cea mai mică valoare dintre echipele participante la Euro 2024.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare