Tribunalul îl poate lăsa în sapă de lemn pe Laurențiu Reghecampf. Antrenorul încearcă să îl îmblânzească pe Mihai Rotaru: „Găsim o cale amiabilă”

Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al Universității Craiova, club patronat de către Mihai Rotaru, a oferit prima reacție după eșecul din justiție. „Reghe” a pierdut un proces de 200.000 de euro cu oltenii, însă nu dorește ca litigiul să fie soluționat printr-un conflict.

Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal l-a notificat pe antrenorul român în legătură cu faptul că, pentru a putea reveni în SuperLiga, este nevoit să achite suma menționată anterior către Universitatea Craiova. Datoria a apărut după încheierea unilaterală a înțelegerii dintre Laurențiu Reghecampf și clubul din Bănie. Plecarea tehnicianului de pe banca oltenilor s-a produs în luna septembrie a anului 2023.

Laurențiu Reghecampf, declarație pentru Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viață!”

Universitatea Craiova l-a reclamat pe „Reghe” celor din cadrul FRF. Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a hotărât să îl sancționeze pe antrenor. Tehnicianul nu a ales calea recursului, neachitând suma de 200.000 în termen de 30 de zile, astfel că oltenii au mers la Comisia de Etică și Disciplină. Dată fiind situația, Laurențiu Reghecampf are la dispoziție doi ani pentru a plăti. Dacă va alege să nu facă acest lucru, va fi exclus din activitatea fotbalistică internă.

Fostul antrenor al celor de la Al-Tai a oferit o primă reacție, după victoria lui Mihai Rotaru din justiție. Acesta a afirmat că nu vede de ce ar fi nevoit să achite cei 200.000 de euro.

„Negociez cu Rotaru. Îl consider prietenul meu pe viață și ne vom înțelege! Este oltean și se supără repede, dar sunt sigur că ne vom înțelege. Nu am de ce să fac apel la TAS, consider că după o lună de muncă la Craiova nu am ce să plătesc. Eu și Craiova avem un istoric. Dacă atunci când am plecat prima dată am negociat și ne-am înțeles, iar eu am lăsat de la mine mulți bani, nu trebuie să fie și invers acum? Plus că, eu am fost îndepărtat abuziv, îmi îndeplinisem obiectivul să jucăm în Europa.

Comisia din cadrul FRF are jurisdicție doar în România, iar conform decizie eu nu pot antrena în România, însă nici nu am de gând! Nu mă poate scoate nimeni din fotbal. Și nu mă poate obliga nimeni să plătesc ceva! Pe Mutu l-au scos din fotbal, când a avut acele probleme cu Chelsea?”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit fanatik.ro.

CITEȘTE ȘI: Laurențiu Reghecampf o distruge pe Anamaria Prodan și o acuză că l-a înșelat continuu în timpul căsniciei! Antrenorul spune totul despre relația acesteia cu Dan Alexa!

Ce au comunicat cei de la CNSL

„Constată încetate raporturile contractuale, în temeiul art. VII lit.l din Contractul de Activitate Sportivă nr.326/26.07.2023, începând cu data 18.09.2023.

Obligă pârâtul Reghecampf Laurențiu la plata sumei de 200.000 Euro net către reclamantul U Craiova 1948 Club Sportiv SA, in temeiul art. VII lit. f din CAS nr.326/26.07.2023.

Obligă pârâtul Reghecampf Laurențiu la plata către U Craiova 1948 Club Sportiv SA a sumei de 455 lei cu titlu de taxa de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare”, se arată în hotărârea celor din Camera Națională de Soluționare a Litigiilor

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare