Tremură Dan Șucu din cauza unor turci miliardari, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Patronul Rapidului are un nou rival de temut!

Dan Șucu este unul dintre afaceriștii de succes din România, iar patronul Rapidului deține Mobexpert, o firmă cunoscută de mobilă de la noi din țară.

Concurență pentru Dan Șucu! Turcii sunt gata să intre pe piața din România

Firma lui Dan Șucu a mers foarte bine în ultimii ani, însă afaceristul poate avea o concurență uriașă de acum înainte. Concret, Adobe Home, o companie cu sediul în Ankara, este gata să se dezvolte în România și să facă mobilă pentru comercializarea în Europa Centrală și de Vest.

În prezent, în România există doar un magazin online al turcilor, însă aceștia sunt deciși să construiască un sediu fizic, ceea ce reprezintă un semnal de alarnă pentru Dan Șucu și compania sa.

”Obiectivele Adore Home sunt să devină cel mai cunoscut brand internațional al industriei de mobilier ambalat plat și un partener de încredere pentru clienții săi. Vrem, de asemenea, să ne extindem producția și livrarea de mobilă în alte nouă țări europene în următorii cinci ani”, a declarat Gokhan Caliskan, cofondator și COO al Adore Home.

În momentul de față, Adore Home are deja peste 900 de puncte de vânzare și livrare în peste 50 de țări. Companie plănuiește să deschidă în viitor alte puncte în: Grecia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Germania, Olanda, Franța, Italia și Slovacia.

Dan Şucu s-a pus în locul lui Gigi Becali, care a așteptat 9 ani să câștige titlul în România

Omul de afaceri a încercat să se pună în pielea lui Gigi Becali, pentru a simula scenariul în care ar aştepta 9 ani de zile pentru trofeul suprem din Superligă. Reamintim, FCSB a câştigat campionatul în 2024, după ce ultima dată reuşise acest lucru în 2015.

Patronul Rapidului şi-a adus aminte de partidele de pescuit din tinereţe.

„Nouă ani? Nu știu ce să spun. Eu sunt și pescar. N-am mai apucat să merg la pește, dar sunt și pescar. Când eram de vârsta dumneavoastră, îmi aduc aminte că am stat nouă zile la rând fără să prind un pește.

Poate e o coincidență cu ce îmi spuneți dumneavoastră. Poate nu e nevoie. Dar în mod cert vom câștiga campionatul și îl vom câștiga în curând”, a spus Dan Șucu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare