Sign in / Join

Tragerile la sorți pentru cupele europene, măsluite cu bile răcite la frigider!

506
0
Share:

Scos din fotbal de agenții FBI, elvețianul Sepp Blatter s-a pus pe făcut dezvăluiri. Fostul președinte al FIFA aruncă UEFA într-un nou scandal, cel al tragerilor la sorți pentru cupele europene, trucate cu o tehnică despre care presa a tot scris în ultimii ani.

Gianni_Infantino

Într-un interviu acordat cotidianului argentinian La Nacion, elvețianul a descris procedeul bilelor răcite în frigider cu câteva ceasuri înainte de startul tragerii la sorți: „Eu nu m-am atins de bile, aşa cum au făcut alţii. Sigur, ele pot fi însemnate, adică pot fi calde sau reci. Niciodată la FIFA, dar eu am fost martor la o tragere la sorţi la nivel european în care s-a întâmplat aşa ceva. Cum? E simplu. Bilele sunt lăsate în frigider până cu câteva minute înainte de tragerea la sorți. Le poţi compara prin atingere şi poţi determina astfel dacă sunt calde sau reci”.

Întrebat cine putea face una ca asta, Blatter îl arată cu degetul pe Gianni Infantino (venit în locul lui la FIFA), care până anul trecut era secretar general al UEFA și direct responsabil cu tragerile la sorți pentru cupele europene. „A existat o singură persoană care a avut această putere în Europa”, a declarat elvețianul, aluzia la Infantino fiind evidentă.

Totuși, de remarcat că, deși știa practicile de la UEFA și îi era, măcar pe hârtie, superior lui Infantino, Blatter a preferat să rămână complice decât să oprească acest furt.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER