Toți ochii pe Radu Drăgușin în meciul România – Ucraina de la EURO 2024! Elogii din partea BBC pentru fotbalistul lui Tottenham! Cum l-au catalogat jurnaliștii englezi

Radu Drăgușin a fost, așa cum era de așteptat, titularizat de Edi Iordănescu în meciul România – Ucraina, debutul „tricolorilor” în Grupa E de la EURO 2024.

În mod cumva firesc, fundașul central în vârstă de 22 de ani de la Tottenham a reprezentat la acest joc un punct de interes pentru jurnaliștii englezi. Cei de la BBC Sport au ținut să le transmită cititorilor lor în cadrul live-text-ului realizat pentru această partidă că ar trebui să fie foarte atenți la jocul prestat de jucătorul lui Ange Postecoglou.

Radu Drăgușin, elogiat de jurnaliștii de la BBC în timpul meciului România – Ucraina de la EURO 2024

Englezii l-au catalogat pe Drăgușin drept cel mai bun fundaș din Serie A în prima parte a sezonului trecut, atunci când a evoluat pentru Genoa, și, de asemenea, au apreciat că românul a avut un aport considerabil în ultimele jocuri disputate de Tottenham în finalul stagiunii de Premier League, atunci când „pintenii” au primit destul de puține goluri.

„Păstrați un ochi pentru copilul care este fundaș central la România. Cel mai bun fundaș din Serie A în prima parte a sezonului trecut. Radu Drăgușin. Apoi a semnat pentru Spurs și și-a făcut loc în echipă spre finalul sezonului. Nu a fost o surpriză că atunci Spurs a început să nu mai primească atât de multe goluri. Va fi unul dintre numele importante de la acest turneu”, au scris cei de la BBC Sport.

Iar cuvintele apreciative transmise de ei la adresa lui Radu Drăgușin și-au găsit la foarte scurt timp un corespondent în realitate. Fundașul central român a făcut un joc de senzație contra Ucrainei, iar la un moment dat în repriza secundă, când „tricolorii” conduceau deja cu 2-0 numele său a fost scandat la scenă deschisă de către cei peste 30.000 de fani români prezenți pe „Allianz Arena” din Munchen la această partidă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare