Toți ochii pe Ianis Hagi! Marea dilemă a presei internaționale, înainte de EURO 2024

Ianis Hagi (25 de ani) va fi prezent la EURO 2024 alături de naționala României, iar fotbalistul celor de la Rangers visează să facă un turneu final de neuitat.

Ianis Hagi, titular sau rezervă de lux la naționala României?

Rămâne de văzut ce șanse va primi Ianis Hagi din partea lui Edi Iordănescu, ținând cont că selecționerul a ales să se bazeze, de-a lungul timpului, pe fotbaliștii cu minute la echipele lor de club.

Ianis Hagi vine după un sezon dificil la Alaves, acolo unde a fost mai mult rezervă. Despre situația internaționalului român au scris și jurnaliștii britanici, care sunt curioși să vadă ce decizie va lua Edi Iordănescu în privința mijlocașului.

Un nume care aduce amintiri. Hagi s-a chinuit să prindă minute la Alaves, unde a fost împrumutat de Rangers în acest sezon, dar a avut impact la echipa naţională. El a marcat golul cu Israel, care a dus România la EURO 2024.

El a mai făcut diferenţa de câte ori a intrat de pe bancă. Rămâne de văzut dacă Edi Iordănescu îi va acorda statutul de rezervă de lux, dar dacă va reuşi să îşi facă loc în primul 11″, notează The Guardian.

Zilele trecute, Gică Hagi a primit o întrebare incomodă și a fost chestionat cu privire la viitorul fiului său. „Regele” a evitat să spună ceva concret și a atras atenția asupra turneului final din Germania, acolo unde Ianis Hagi își dorește să confirme și să atragă atenția datorită evoluțiilor sale.

N-aș vrea să răspund, mergem într-o altă zonă. Ianis are un singur lucru în minte, Campionatul European. El trebuie să se gândească numai la asta, restul sunt lucruri care se întâmplă în fotbal. În fiecare zi se întâmplă lucruri în fotbal. El are un singur scop, acela de a face un EURO foarte bun„, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Jurnaliștii din Indonezia l-au trecut pe Ianis Hagi pe lista absenților de la EURO 2024

Ianis Hagi vrea să facă un turneu final de neuitat și să prindă un transfer de top. Cu toate acestea, jurnaliștii din Indonezia au făcut o mare gafă și l-au trecut pe internaționalul român pe lista celor mai importanți fotbaliști care vor rata EURO 2024, alături de nume precum Erling Haaland sau Marin Odegaard (Norvegia nu s-a calificat la competiția din Germania).

Eroarea celor din Indonezia a fost sesizată imediat în secțiunea de comentarii și mai mulți utilizatori au transmis că Ianis Hagi va lua parte la EURO 2024.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare