Sign in / Join

Torje: „Este rușinos tot ce am făcut la Euro 2016!”

Share:

Pentru Gabriel Torje, prezența României la turneul final al Campionatului European a fost una rușinoasă, care trebuie uitată cât mai repede.

torje

 

„Este mai mult decât trist, este rușinos ceea ce s-a întâmplat cu Albania, rezultatul din acest meci, dar e rușinos și tot ceea ce am făcut la acest Campionat European. Trebuie să ne asumăm laudele atunci când sunt, dar și criticile. Eu mereu am spus ce am avut de spus, niciodată nu am zis nimic pe ocolite. În primul rând, mă critic pe mine, pentru că aș fi putut să aduc mult mai mult venind de pe bancă și în meciul cu Franța și în cel cu Albania. Nu e vina unui jucător, e vina tuturor pentru ceea ce s-a întâmplat aici. Nu am vorbit cu selecționerul, am văzut multe capete plecate în vestiar, mulți jucători triști”, a reacționat Torje.

Văleu: „Torjinho” a pus ochii și pe „mondialul” din Rusia!

Fostul dinamovist consideră că va fi dificil pentru jucători să uite eșecul de la Euro 2016, însă gândurile sale deja se îndreaptă spre preliminariile C.M. din 2018 (Rusia): „E greu să mai găsim acum motive. Va fi greu să uităm ce s-a întâmplat la acest turneu final pentru că am avut o șansă mare, să joci în meciul decisiv contra Albaniei, care nu te-a bătut de 60 și ceva de ani. Dar trebuie să ne gândim mai departe la campania de calificare la Cupa Mondială”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER