Sign in / Join

Țiriac a decis viitorul turneului de la București

560
0
Share:

Ion Ţiriac a anunţat că licenţa turneului „BRD Năstase Ţiriac Trophy”, competiţie găzduită în ultimii 20 de ani de Bucureşti, a fost cedată pentru doi ani orașului Budapesta, capitala Ungariei.

tiriac

Iniţial, se discutase clar ca turneul să se joace la Marbella, însă în acea perioadă în Spania se desfăşoară şi turneul de la Barcelona. „BRD Năstase Ţiriac Trophy” este o competiţie din categoria ATP 250.

Fostul mare tenismen Ion Ţiriac deţine licenţa turneului „BRD Năstase Ţiriac Trophy”. El a anunţat de mult timp această mutare: „Infrastructura deficitară ne-a împiedicat până acum să aducem turneul la următoarea categorie valorică, ATP 500. Arena Progresul nu a mai primit avizul ISU pentru desfăşurarea evenimentelor sportive, există pericol de prabuşire a tribunei, după cum au spus experţii. Trebuie construită o arenă nouă. Noi vrem să ajutăm acest sport, dar autorităţile locale trebuie să intervină, să susţină tenisul. Arena Progresul a fost construită pe vremea lui Ceauşescu, în doar şapte zile. E normal să nu mai fie de actualitate”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER