Tipuri de pariuri din oferta de pariuri Netbet care atrag pariorii să joace aici

357
0
Share:

LONDON, ENGLAND – FEBRUARY 25: Sergio Aguero of Manchester City scores his sides first goal during the Carabao Cup Final between Arsenal and Manchester City at Wembley Stadium on February 25, 2018 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Oferta NetBet are câteva particularități care plasează acest operator între agențiile online de top din România. Pariorii pot juca pe câteva opțiuni de pariere foarte interesante pe fotbal, dar sunt atrași și de secțiunea de loterie.

Vom detalia în cele ce urmează punctele de atracție de pe platforma acestei case de pariuri online, care a fost printre primele trei care și-au prelungit licența de funcționare până în anul 2026. În primul rând, NetBet oferă „pariuri privilegiate” pe meciurile FCSB-ului, fiind sponsor al „roș-albaștrilor” din 2017.

Opțiuni care nu pot fi găsite peste tot

Apoi, oferta sportivă și pentru celelalte meciuri este bogată și diversificată. Pe lângă opțiunile clasice, precum handicapuri (atât asiatice cât și europene), cornere sau marcatori, sunt câteva variante care nu pot fi găsite peste tot:

Pariuri numărul de cartonașe galbene. Este un tip de pariu destul de ușor de câștigat, având în vedere că există statistici din care se poate afla media cartonașelor arătate de „fluierași” și media „galbenelor” primite de echipe. De exemplu, la FCSB – CFR Cluj a fost delegat Marcel Bîrsan. Era arbitrul cu cea mai mică medie de cartonașe pe meci. De asemenea, CFR era una dintre echipele care primiseră cele mai puține cartonașe până atunci. Sub 5,5 cartonașe galbene în meci avea cota 1.87. Au fost arătate doar două cartonașe în acel meci.

Pariuri pe intervalul următorului gol din 10 în 10 minute. Această fragmentare îi ajută pe cei care joacă strategia „Minutul următorului gol”.

Pariu multiplu scor exact. Sunt oferite câte trei scoruri probabile, iar cota este foarte bună. Dacă iese unul dintre cele trei scoruri, pariul este câștigător.

Repriza cu cele mai multe goluri. Statistic, cele mai multe goluri se dau în repriza secundă. Am citit o analiză pe site-ul comunității pariorilor din România, în care se arăta că, după 23 de etape din sezonul 2017/2018 al Ligii I, se marcaseră 219 goluri după pauză și numai 157 în primele 45 de minute.

De asemenea, platforma de pariuri live reprezintă unul din punctele forte ale agenției, comparativ cu alți operatori licențiați. Acest lucru poate fi probat cu ușurință comparând listele cu evenimente din secțiunea Live, la un moment dat. La fel de importantă este și platforma de streaming video, pe care sunt transmise meciuri din Spania, Italia, Anglia, din cupele europene și din alte competiții populare.

Pariuri pe loterii

Aminteam și de posibilitatea de a paria pe jocuri de tip loterie. La NetBet se poate juca pe Lucky 6, o loterie virtuală care inițial putea fi găsită doar la case de pariuri stradale. Are loc câte o extragere la fiecare 4-5 minute și sunt trase pe rând 35 de bile.

Se pot juca bilete cu 6 sau mai multe numere și există câștig atunci când toate cele 6 numere alese fac parte din cele 35 extrase. Cu cât ele sunt extrase mai repede, cu atât câștigul este mai mare. Dacă cele 6 numere de pe bilet sunt și primele 6 extrase, atunci se câștigă o cotă de 10,000, dar dacă al 6-lea număr vine abia la a 35-a bilă, atunci cota este 1.00.

Tot pe această platformă se poate paria pe cele mai populare loterii din lume, precum Win For Life (10/20 – sunt oferite pariuri din oră în oră), Grecia Kino (20/80 – sunt oferite pariuri din 5 în 5 minute, frecvența fiind mai bună în comparație cu ofertele altor agenții) sau Polonia Multi 1 și 2 (20/80 – sunt oferite extrageri de două ori pe zi). Numărul loteriilor incluse în ofertă este mai mare, incluzând extrageri din Italia, SUA, Ungaria, Germania, Austria, Spania, Letonia, Slovacia ș.a.

Acestea sunt doar câteva dintre tipurile de pariuri care fac din NetBet o agenție foarte atractivă pentru pariori. Vă lăsăm să descoperiți și altele, pentru că oferta este actualizată constant.

Tagszoom
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER