„Tineretul” pierde în Danemarca. Adio, Euro 2017!

Share:

Selecționata de tineret a României a fost învinsă de formația similară a Danemarcei, scor 1-3, la Aalborg, într-un meci din preliminariile Campionatului European Under-21 (2017).

fotbal-ROMANIA-tineret-01

Danemarca s-a impus prin golurile marcate de Pione Sisto (’10) și Marcus Ingvartsen (’35, ’39) și s-a calificat la turneul final din Polonia. Tricolorii au marcat prin George Miron (’68). Danemarca învinsese România și în tur, la Giurgiu, cu 3-0.

În celelalte partide din grupă, Bulgaria a învins Armenia în deplasare, cu 1-0, iar reprezentativa Țării Galilor a smuls in extremis o remiză pe teren propriu în fața modestei formații a Luxemburgului, 1-1.

În clasament, pe primul loc se află Danemarca, 22 puncte (8 jocuri), urmată de România, 16 p (9 j), Bulgaria, 14 p (8 j), Țara Galilor, 13 p (9 j), Luxemburg, 3 p (8 j), Armenia, 1 p (8 j).

  • La turneul final din Polonia merg câștigătoarele celor nouă grupe preliminare și alte două reprezentative în urma unor jocuri de baraj. România mai are de jucat un singur meci în grupă, cu Bulgaria, în deplasare, pe 11 octombrie.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER