Sign in / Join

Terorismul, ultima preocupare a FIFA

540
0
Share:

Gata, la FIFA s-au rezolvat toate problemele legate de corupție și a mai rămas de dezbătut doar chestiunea terorismului arab!

terror1

Cel puțin asta dă de înțeles noul președinte al Federației Internaționale de Fotbal, italo-elvețianul Gianni Infantino, care tocmai ce a afirmat că terorismul este o sursă de neliniște și de preocupare pentru forul de la Zurich: „Bineînțeles că terorismul este o preocupare”, a declarat Infantino, prezent la Montevideo, acolo unde a vizitat și Muzeul fotbalului de la stadionul „Centenario”, din capitala uruguayană. „Noi vrem să organizăm meciuri de fotbal fără să vorbim de politică, fără să vorbim de violență, fără să vorbim de religie și să aducem un pic de bucurie oamenilor, care să le permită să-și schimbe ideile. Noi nu avem ambiția să rezolvăm problemele planetei, ci să organizăm petreceri în jurul fotbalului”, a mai adăugat Gianni Infantino.

Președintele forului mondial, care l-a înlocuit pe 26 februarie pe Sepp Blatter, efectuează până joi un turneu în America de Sud, o regiune în care federațiile de specialitate au fost afectate de scandalul de corupție de la FIFA. Infantino a asistat, marți seară, la meciul Uruguay – Peru, în cadrul preliminariilor pentru CM-2018.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER